Megrázó baleset történt Dabas térségében, egy lovaskocsi hajtott a vízbe. A Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat számolt be róla, amiről fotókat is megosztottak. A baleset során a kocsit hajtó lovak a vízbe fulladtak, az emberek azonban nem sérültek meg.

Megfulladt lovakat emeltek ki

A kutató-mentőket a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítása riasztotta a helyszínre, hogy segítsenek a megfulladt lovak és a kocsi kiemelésében.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Nem tudni, hogyan kerültek a vízbe

Azt egyelőre nem tudni, hogy a lovaskocsi hogyan került a vízbe. „Megfulladt lovak kiemelésében segítettük a dabasi hivatásos tűzoltók munkáját” – írták a közösségi oldalon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Búvárok dolgoznak a helyszínen

Forrás: Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat

Búvárok dolgoztak a helyszínen

A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítása riasztotta búvárainkat a helyszínre, ahol egy baleset következtében egy lovaskocsi hajtott a Duna-Tisza-csatornába. Személyi sérülés nem történt, de a kocsit húzó lovak sajnos nem élték túl a balesetet. Búvártechnikával, valamint a tűzoltókkal közösen, csörlő segítségével hajtottuk végre a lovak és a kocsi kiemelését” – írták a Facebookon megosztott posztban.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Helyszíni felvétel

Forrás: Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat

Kiemelt kép: helyszíni felvétel  – Forrás: Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat