Öngyilkos lett egy rendőr Budapesten.

Fejbe lőtte magát

A Blikk információi szerint a mai nap folyamán a Nemzeti Nyomozó Iroda egyik hivatásos dolgozója fejbe lőtte magát a Zugligeti úton az autójában.

A rendőrség megerősítette

Az Országos Rendőr-főkapitányság részéről megerősítették az információkat: tájékoztatásukban azt írták, hogy október 14-én 12 óra után egy budapesti, 12. kerületi parkolóban álló gépkocsiban holtan találták a rendőrség egy hivatásos állományú tagját. A férfi önkezűleg vetett véget az életének.

A KékVillogó legfrissebb hírei

Nincs bűncselekményre utaló jel

Hozzátették: bűncselekményre utaló adat nem merült fel, a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ezt is érdemes elolvasnod: Balesetet okozott ez a sofőr a szentendrei úton, majd megállás nélkül elhajtott – videó

Nem ez az első eset

2019 júniusában a záhonyi határrendészeten lett öngyilkos egy rendőr, 2017-ben pedig az NVSZ kötelékébe tartozó férfi öngyilkosságot követett el.

FRISS: Durva fennakadásokat okozott a mátrai hó

Mentők és rendőrök a helyszínen

A Telex.hu egyik olvasója azt írta a portálnak, hogy a helyszínt sátorral takarták el, mentők és rendőrök is voltak kint, akik órákig helyszíneltek.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Illusztráció