Egy kétéves gyermeket találtak holtan egy szentesi ház udvarán. A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a haláleset körülményeit. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.

Holtan találtak egy gyermeket

A rendőrségre 2023. július 25-én érkezett bejelentés, mely szerint egy szentesi ház udvarán lévő medencében holtan találtak egy 2 éves gyermeket. A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a haláleset körülményeit. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen – írja a police.hu. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egyéves áldozat az udvaron

A BudaPestkörnyéke.hu egy hete adott hírt arról, hogy egy halott gyermeket találtak egy családi ház udvarán. A rendőrségre még délelőtt érkezett a bejelentés, hogy egy tömörkényi ház udvarán halottat találtak. A Délmagyarország információi szerint a tragédiát a család kutyája okozhatta. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megfojtotta

A házőrző addig-addig forgolódott a gyermek körül, amíg a kutya lánca rátekeredett a kicsire, majd megfojtotta.  A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói gondatlan emberülés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, vizsgálják a haláleset körülményeit.

Egyéves volt az áldozat

A Szeged365.hu nem hivatalos forrásból úgy értesült, nem történt gyilkosság, baleset okozhatta a mindössze 1 éves, az udvaron egyedül tartózkodó gyermek halálát.

Tavasszal történt

Ahogy írtunk róla, egy autó parkolt le a nyíregyházi rendőrkapitányság előtt, amiből egy férfi és egy nő szállt ki, akik közölték a rendőrökkel, hogy egy halott gyermek van az autójukban. A rendőröket, akik kimentek a kocsihoz, szabályosan sokkolta a látvány, miután kinyitották a csomagtartót. Az autót pillanatok alatt bűnügyi helyszínné változtatták az egyenruhások.

Megfulladhatott

A rendőrök az autó átvizsgálása után a gépjármű csomagtartójában találtak egy kétéves gyereket magzatpózba gömbölyödve, információk szerint már több napja halott lehetett és halálát fulladás okozhatta. A Tények értesülései szerint a kétéves gyereken kívül egy egyéves csecsemőt is találtak az autóban, akin sérülések voltak, de élt, őt kórházba szállították. Úgy tudni, hogy egy testvérpárról van szó, akik a Vásárosnaményhez közeli Ilkről kerültek nevelőszülőkhöz Nyíregyházára, és mindketten alultápláltak voltak.

A családot majdnem elengedték

A rendőrök is a látvány hatása alatt lehettek, mert elsőre majdnem elengedték a nevelőszülőket. Aztán őrizetbe vették a férfit és a nőt is – hangzott el a Tények riportjában.

Szirénázó mentőautó

A szon.hu azt írta, hogy az eset a Stadion utcánál történt. A környéken lévő kis üzletekben dolgozók korán nyitnak, így többen is látták az autót, és a helyszínre érkező mentőket, rendőröket. „Háromnegyed hatkor jöttem, és láttam az autót az út szélén, három férfi állt mögötte” – mondta egy üzlet dolgozója, és hozzátette: hat órakor, amikor kinyitott, mondták neki a vendégek, hogy szirénázva jön egy mentőautó. Az eladó pedig azt hitte, hogy a közelben lévő szórakozóhelyen történt valami. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció