Három személy ellen indítottak nyomozást a balatonfüredi rendőrök garázdaság miatt. A felek először kölcsönösen bántalmazták egymást, majd a nő a rendőröket is szidalmazta, sőt a rendőrautót is megrongálta.

Zaklatás a tihanyi strandon

Egy tihanyi strand előtt az utcán történt veszekedésről és tettlegességről érkezett bejelentés a rendőrségre néhány napja. A helyszínről származó információk alapján egy 52 éves budapesti nő tett bejelentést, hogy volt párja, egy szintén budapesti, 49 éves férfi zaklatja őt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Balatonba dobta a férfi hátizsákját

A kiérkező balatonfüredi rendőrök adatgyűjtésének eredményeként kiderült, hogy egy szóváltást követően a nő előzőleg bedobta a Balatonba a férfi hátizsákját, benne a ruháival és a telefonjával, valamint kerékpárját is.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megkarmolta és megharapta

A tulajdonos ugyan mindent kivett a vízből, de a nő ismét visszahajította a holmikat. Ezek után még többször megütötte, megkarmolta és meg is harapta volt párját, amit a férfi egy arcon ütéssel torolt meg.

Belerúgott a rendőrautóba

A rendőrök a két verekedő személlyel közölték, hogy elfogják és előállítják őket a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, amit tudomásul vettek, de a kocsihoz érve a nő leköpte a férfit, majd szidalmazta az egyenruhásokat és még a rendőrautóba is belerúgott.

Bekapcsolódott a testvér is

A dühödt nő testvére ezt látva szintén ingerülten lépett fel, és a már rendőrautóban ülő férfit szidalmazta, majd a nővéréhez hasonlóan ő is leköpte őt, vele együtt a szolgálati autót is.

Mindhármukat előállították

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai mindhármukat gyanúsítottként kihallgatták és garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomozást indítottak ellenük – írta Facebook-oldalán a Veszprém vármegyei rendőrség.

Rendőri intézkedést kértek

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy egy váchartyáni házhoz kértek rendőri intézkedést egy februári délelőttön. A beszámoló szerint az ott lakó idős nő átfazonírozta élettársa autóját, miután vitájuk elmérgesedett. A pár között korábban is előfordultak súrlódások, legutóbb azonban tettlegességig fajult a dolog.

Elege lett a férfinek

A férfinek elege lett, ment volna, az asszony ultimátumot adott: ha megpróbál elmenni, összetöri az autóját. A döntést azonban nem várta meg, egyik kezébe egy baltát, a másikba egy botot markolva kezdett körözni az udvaron álló jármű körül, miközben ordítozott. A férfi elvette tőle a baltát, így a nő a maradék bottal kezdte megsorozni a szélvédőt, a visszapillantó tükröket, a fényszórók lámpatestjét, de megsínylette a támadást a motorháztető és a sárvédőelem is. Az okozott kárt fél millió forintban határozta meg a tulajdonos. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a megrongált rendőrautó. Fotó: Facebook/Veszprém vármegyei rendőrség.