Rettenetes kínok közt élt egy rab a szegedi börtönben. Zárkatársa moslékkal és zsírral etette, egy elveszített kártyaparti után pedig 8 liter vízzel itatta meg. A férfi életveszélyes állapotba került kórházba.

Csicskáztatta zárkatársát

A letartóztatásban levő férfi és a rabtársa egy zárkában volt a Szegedi Fegyház és Börtönben. A férfi 2021 szeptemberétől minden ok nélkül folyamatosan belekötött a társába, ütötte-verte, s különböző feladatok elvégzésére kényszerítette. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Moslékot evett

A zárkatárs nagyon félt tőle, ezért minden kérését teljesítette a férfinek, így többek között moslékot evett, ha vesztett a kártyázások során, akkor volt, hogy öt liter vizet is meg kellett innia.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Anyagilag is kihasználta

A befenyített rabnak emellett mások telefonját is fel kellett töltetnie a hozzátartozóival, a csomagjai tartalmát pedig az akarata ellenére is át kellett adnia a vádlottnak.

Az eset a szegedi Csillag börtönben történt

Forrás: djnaploja.com

8 liter vizet kellett meginnia

A rendszeres zárkabeli kártyázások során, 2021 november 8-án a férfi ismét arra kényszerítette zárkatársát, hogy vesztes, játszmánként egy liter, összesen három liter vizet igyon, majd a végén arra, hogy további öt liter vizet is megigyon.

Zsírral is megetette

A rab könyörgött, hogy nem bírja, rosszul van, erre férfi bántalmazni kezdte, majd arra utasította, hogy egyen zsír. A zárkatárs rövid idő múlva rosszul lett, eszméletét vesztette, majd kórházba szállították és gyógykezelték, mivel életveszélyes állapotba került vízmérgezés miatt.

Megfenyegette zárkatársait

A férfi megfenyegette a zárkatársait az áldozata kórházba szállítása előtt. Azt mondta nekik, hogy nem mondhatják el ez eset előzményeit, s azt kell állítaniuk, hogy a sértett egyszer csak lefordult a székről.

Börtönt kértek a tettesre

Az ügyészség vádat emelt és hat és fél év börtönt kért az életveszélyt okozó testi sértéssel, zsarolással és kényszerítéssel vádolt férfire beismerés esetére. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció