Kikötés közben agyonnyomta a matrózt egy hajó Mohácson. A férfi beesett a vízbe, a kapitány pedig már nem tudta lefékezni a hajót. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Ki akart kötni a hajó

Borzasztó tragédia történt hétfőn este Mohácsnál. Egy holland felségjelzésű hajó ki akart kötni a Dunán. Azonban valami baj történhetett, ugyanis a kikötés közben egy férfi beleesett a vízbe a fedélzetről, majd a hajó és a part közé szorult.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a matróz

Kiderült, egy 35 év körüli külföldi matróz halt meg a mohácsi hajóbalesetben. A hajó épp kikötni készült, a férfi pedig a hajó orrában álldogált.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem tudták megállítani a hajót

Amikor megközelítették a partot, a férfi elvesztette egyensúlyát és beesett a part és a hajó közé. Már hiába próbálták megállítani a vízijárművet, a férfi beszorult a part és a hajó közé és a hatalmas, több tonnás acéltest halálra nyomta. 

Nyomoz a rendőrség

A BRFK büntetőeljárásban vizsgálja a baleset körülményeit, vízi közlekedés veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Vélhetően tehát nem csupán váratlan baleset okozta a matróz halálát, abban emberi mulasztás is közrejátszhatott.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció