Egy halálos áldozata van annak a balesetnek, amely péntek reggel történt Hódmezővásárhely közelében. A szerencsétlenség a 47-es főúton következett be. Jelenleg teljes útzár van érvényben.

7 óra előtt történt a baleset

Július 7-én pénteken valamivel 7 óra előtt, a 47-es számú főúton halálos közúti baleset történt. Három autó ütközött a 193-as kilométerszelvénynél. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tragédia történt

Kiderült, hogy a balesetnek nem csak sérültje, hanem halálos áldozata is van. Amíg a helyszíni szemle és a műszaki mentés tart, a főutat az érintett szakaszon lezárták.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezt kérik a rendőrök

Aki a környéken jár, figyeljen fokozottan és legyen türelmes. Indulás előtt érdemes igénybe venni valamilyen navigációs eszközt, és kerülőutat választani Kútvölgy felé. A környéken ugyanis torlódásra lehet számítani.

Itt történt a baleset

Sorra történnek a halálos balesetek

Nemrég egy, a megengedett sebességnél jóval gyorsabban hajtó Mercedes sofőrje okozott halálos kimenetelű balesetet Budapesten. Egy, a kerékpársávon szabályosan közlekedő biciklist elütött, aki a helyszínen életét vesztette. Az eset kapcsán újból felerősödtek azok a hangok, amely szerint komolyabb figyelmet kellene fordítani a hasonló tragédiák megelőzésére.

Ma is számos baleset történt már

Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető szakaszon az Ócsa-Üllő csomopónt után volt egy baleset. A 28-as kilométerszelvénynél lezárták a külső sávot. Az arra közelekedőknek torlódásra és hosszabb menetidőre kell számítania.

Siófokon is volt egy karambol

Siófok belterületén is egymásnak ment két kocsi. A 112-es kilométernél csak félpályán halad a forgalom.

Vasvárnál is dugóra kell számítani

A 8-as főúton Vasvár környékén történt egy baleset. A 148-as kilométernél félpályás útzárat léptettek életbe. Aki tud, annak érdemes kerülnie, mert nagy torlódás lehet arrafelé is.

Sárkeresztesnél két autó ütközött

A Fejér vármegyei település közelében, a 81-es főúton történt ez a baleset. Két kocsi ütközött egymással. Ennek következtében a 9-es kilométernél lezárták a fél útpályát.

Műszaki hibás kamion vesztegel az M0-son

Az M0-s autóút keleti szektorán, az M3-as autópálya irányába a 48-as jelű Jászberény/Maglód csomópontnál áll egy műszaki hibás kamion. A tehergépjármű a gyorsító sáv végén vesztegel. Érdemes fokozott óvatossággal közlekedni arra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu