Az M5-ös autópályán közlekedett egy Volkswagen Polo autó, amikor a 48-as kilométernél, Örkény közlében lehajtott az útról, és az árokba hajtott. A balesetben többen is sérültek, de az egyikükért mentőhelikoptert kellett hívni.

Lehajtott az M5-ösről

Szombaton, a kora délutáni órákban az árokba hajtott egy autós a Volkswagenével az M5-ös autópálya 48-as kilométerénél, Örkény közelében – írja a Baleset-info.

Örkénynél történt a baleset

Többen is megsérültek

A balesetező autóban összesen hárman utaztak, és mindannyian sérüléseket szenvedtek. Az egyik sérültet ráadásul mentőhelikopterrel kellett elszállítani. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Mentőhelikopter érkezett a sérülthöz

Fotó: Baleset-info/PMKI Dabas HTP

Átvizsgálták az autót

Fotó: Baleset-info/PMKI Dabas HTP

Tűzoltók is ott voltak

A balesethez a dabasi tűzoltók is odasiettek, akik miután áramtalanították, átvizsgálták a járművet, és segítettek a mentősöknek is. A mentés idejére a tűzoltók biztosították a helyszínt.

Segítettek a mentősöknek

Fotó: Baleset-info/PMKI Dabas HTP

A ferihegyi gyorsforgalmi úton is volt egy baleset

A budapesti, 18. kerületi Gyömrői úton két Suzuki ütközött össze, a helyszínre pedig a fővárosi tűzoltók vonultak ki, akik a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

Mentők is érkeztek

A 18. kerületi balesethez mentők is érkeztek, mivel az ütközésben két ember is megsérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Baleset az M5-ösön – Forrás: Baleset-info/PMKI Dabas HTP