Segíts a kecskeméti rendőröknek megtalálni ezt a férfit! Ha láttad vagy tartózkodási helyéről információd van, hívd az egyenruhásokat!

Elfogatóparancs

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kiadott elfogatóparancs alapján eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Klihu Nordein 38 éves szír állampolgár ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyleírása

Klihu Nordein 174 centiméter magas, vékony testalkatú. Szeme színe világoskék. Kopasz és enyhe szakállat, borostát visel.

FRISS!

Kiderült, mi okozta a tüzet a 9. kerületben: a pár mindenről megfeledkezve, részegen esett egymásnak a lakásban, közben a konyhában felcsaptak a lángok – videó

Mutatjuk a fotóját:

Megszökött

A külföldi férfit fogolyszökés bűntett és más bűncselekmény elkövetése miatt keresi a rendőrség, aki 2022. június 26-án 13 óra 20 perc körül Kecskeméten a hatóság őrizetéből megszökött, írja közleményében a rendőrség.

További információk a körözött személyről:

Ezt kéri a rendőrség

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon (6000 Kecskemét, Batthyány utca 14.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76-513-356-os hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Egyik baleset érte a másikat: hármas karambol az M3-ason, Zala megyében meghalt egy motoros

Kiemelt kép: A szökött férfi – Forrás: police.hu