Annyira bedühödött az alkoholista férj, hogy az asszony egy rossz autót vásárolt, hogy meg akarta ölni feleségét, majd magával is végezni akart. Csak a szerencsén múlt, hogy nő túlélte a szurkálást. 4 év 6 hónapot kapott a férfi, az ítélet nem jogerős.

Kamionsofőrként dolgozott a házaspár

A házastársak korábban mindketten kamionsofőrként dolgoztak külföldön. Később a férfi megromlott egészségi állapota miatt már nem tudott dolgozni, folyamatosan otthon tartózkodott, felesége ezalatt tovább dolgozott külföldön, de időnként hazalátogatott.

Felesége megölésével fenyegetőzött

A férj rendszeresen nagy mennyiségű alkoholos italt fogyasztott, féltékeny volt a feleségére, és ittas állapotban azt hangoztatta, hogy megöli a feleségét, felgyújtja a házukat, majd magával is végez.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az asszony beleegyezett a válásba

Többször közölte az asszonnyal, hogy válni akar. Ebbe az asszony bele is egyezett, és a férj alkoholfüggősége miatt bele is egyezett a válásba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Autót vásárolt fiával

2020. november 13-án a nő repülővel érkezett haza külföldről, ekkor a férfi Budapesten fogadta, majd együtt utaztak haza Mohácsra. Másnap délelőtt a nő, a korábbi kapcsolatából származó fiával személygépkocsival ment el autót vásárolni. Azonban a személygépkocsi elromlott, szerelőt kellett hívniuk, emiatt felhívta férjét.

Ideges lett a férj

A nő ezt követően rokonához, családi rendezvényre ment, onnan a kora esti órákban tért haza. A férj a felesége telefonhívását követően ideges lett amiatt, hogy a személygépkocsijuk lerobbant.

Balhézni kezdett a részeg férfi

Ezután a férfi vett egy liter vodkát, amilyet megivott, majd vett még fél litert és abból is ivott. Este 8 óra körül körül, miután a felesége hazajött a családi rendezvényről, a részeg férfi felelősségre vonta a rossz autó miatt.

Gyilkossággal fenyegette meg a nőt

Majd megfenyegette az asszonyt, felgyújtja a házat és öngyilkos lesz. Továbbá közölte vele, hogy válni akar, de amit ajándékba adott a feleségének, azt megtartja magának.

Ékszereit a fiánál hagyta

A nő ezután átment a közelben lakó fiához és annak élettársához, ahol arany ékszereit levette, közölte, hogy a férje megint részeg és fenyegetőzik, emiatt hagyja ott az ékszereit, majd hazament.

Rögzítette a férje balhéját

2020. november 14-én 20 óra 30 perc körüli időpontban a nő töltőre tette a szobájában a mobiltelefonját, amikor a férfi egy 12 cm pengehosszúságú késsel belépett a szobába, ahol a nő hangfelvételre kapcsolta a mobiltelefonját, így rögzítette a cselekmény során elhangzottakat.

Összeszurkálta feleségét

A férj újra féltékenysége miatt megöléssel fenyegette meg feleségét és azt is mondta, hogy magával is végezni fog. A férfi a felesége felé lépett és felső testét a nála lévő késsel négyszer megszúrta. A két hasi és két mellkasi szúrás elszenvedése során a nő védekezett. A negyedik sérülését követően megragadta a férfi kést tartó kezét, aki erre a bal csuklója felett a karján megharapta, ekkor a kés eltört.

Elmenekült az asszony

Az asszony ekkor a történteket követően kimenekült a szobából, átment a fiáékhoz és kérte, hogy értesítsék a rendőrséget. A férfi közben keresett egy kötelet, hogy öngyilkosságot kövessen el, de ezt megakadályozták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

4 év 6 hónapot kapott a férfi

A nő a történtek során könnyebb sérüléseket szenvedett. Mind a négy szúrt sérülése közvetlen életveszélyt vagy halál bekövetkezését is előidézhette volna. A Pécsi Törvényszél 4 év 6 hónap börtönre és 4 év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte az agresszív, alkoholista férjet.  Az ügyész súlyosítás, míg a vádlott és védője elsődlegesen eltérő minősítés, másodlagosan a büntetés enyhítése végett jelentettek be fellebbezést a határozattal szemben, így az ítélet nem jogerős.

Itt történt az eset

Kiemelt kép: illusztráció