Meghalt az a 21 hónapos kislány, aki hétfő délután kizuhant egy harmadik emeleti erkélyről Szekszárdon. A mentősök hosszú ideig küzdöttek a tragédia helyszínén a kislány életéért, az éjszaka azonban a kórházban meghalt.

A Kekvillogo.hu is megírta, hogy hétfő délután Szekszárdon, a Tartsay Vilmos utcában egy társasház harmadik emeleti lakásának erkélyéről kizuhant egy 21 hónapos kislány.

A helyszínre érkező rendőrök lezárták a környéket, mert a gyermekért mentőhelikopter érkezett.

Az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy a lakás erkélyéről egy 21 hónapos kislány ismeretlen körülmények között kiesett. A gyermeket az elsődleges ellátását követően mentőhelikopterrel kórházba szállították, de az éjszaka belehalt sérüléseibe.

Az eset körülményeit a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán vizsgálják, és ismeretlen tettessel szemben kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Egy 6 éves kislányt halálra gázolt egy teherautó Szegeden

Szintén hétfőn, Szegeden, egy 6 éves kislányt gázolt halálra egy teherautó a Csillag tér közelében. A kisgyerek édesanyjával és nagymamájával ment az utcán, amikor kitépte magát a kezükből és át akart rohanni az út túloldalára. A Kekvillogo.hu cikkét a balesetről ide kattintva tudod elérni.

A teherautó azonban maga alá gyűrte a testét, a kislány életét nem tudták megmenti.

Kiemelt kép: mentihelikopter a szekszárdi lakótelepen történt tragédia miatt  – Forrás: police.hu