Napokon keresztül sem éjjele, sem nappala nem volt annak a családnak, miután rejtélyes körülmények között veszett nyoma a 18 éves K. László Zoltánnak pénteken, április 12-én. A fiatal férfiről eltűnése után annyit tudtak csak, hogy Jászárokszállásról ment Kocsérra autóval, azonban ezután nyomtalanul eltűnt, sem telefonján, sem máshol nem lehetett elérni. 

Szüleihez ment volna

A férfi szüleihez tartott volna, azonban mikor oda nem érkezett meg, és aggódó családja is hiába kereste a mobilján, azonnal jelezték eltűnését a rendőrségnek.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Az interneten is keresték

Ezzel egy időben kétségbeesett posztban kértek segítséget: „A telefonja ki van kapcsolva, nem reagál semmire! Jászárokszállásról ment el Kocsérra, utoljára a szüleivel tegnap délután, 16:45 környékén beszélt telefonon. Akkor azt mondta, hogy megy haza, de oda nem érkezett meg!” – írták a közösségi oldalon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Már volt egy öngyilkossági kísérlete

A család szerint a helyzet azért volt különösen aggasztó, mert Lászlónak tavaly már volt egy öngyilkossági kísérlete. Ahogyan azt is elmondták, hogy a férfin fehér ing, fehér nadrág és egy barna kapucnis pulóver volt. 

Az anyja talált rá

László családja nem adta fel, éjt nappallá téve kutatott a férfi után, aki három napi idegőrlő keresést követően végül hétfőn, április 15-én délután megkerült, méghozzá igencsak hihetetlen, mi több, csodával határos módon. A férfit ugyanis saját édesanyja találta meg egy buszmegállóban, ugyanolyan furcsa körülmények között, ahogyan eltűnt.

Egész nap a buszmegállóban ült

„Én nem hagytam annyiban, kerestem, amennyire csak az erőmből tellett. A fiamról van szó” – mondta a Borsnak László édesanyja. Az asszony ezért egy egész napot ült végig egy megálló környékén, ahol fia esetleg felbukkanhatott. Az anyai szív és kitartás végül győzedelmeskedett.

Elsétált előtte

„Megfogadtam, hogy nem mozdulok onnan, míg a fiamat meg nem találom. Ott ültem, és egyszer csak elsétált előttem” –  mesélte az asszony. Égi szerencse volt ez, fia ugyanis nem a saját öltözékében jelent meg.

Másik ruhában került elő

„Nem a saját ruhája volt rajta, hanem egy zöld pulóver, nem volt nála a telefonja, csak az iratai. Szerencsére épségben volt, de elég zavart és zaklatott. Csoda, hogy egyáltalán felismertem. Ki tudja, mi történt volna, ha én nem szúrom ki őt”.

Mi történhetett?

Egyelőre nem tudják, hogy pontosan mi történhetett a férfivel, egyelőre boldogok, hogy épségben előkerült: „Még nem tudjuk, pontosan mi történt vele, most csak örülök, hogy meglett a fiam és megölelhetem. Most csak ez számít, semmi más”.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: illusztráció