Szörnyű tragédia történt néhány napja a fővárosban, a 18. kerületi Havanna utcában. Egy asszony rosszul lett, akihez a 11 éves fia hívott mentőt.

Rosszul lett egy anyuka

Szörnyű tragédia történt néhány napja a fővárosban, a 18. kerületi Havanna utcában. Egy asszony rosszul lett, akihez a 11 éves fia hívott mentőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudták megmenteni

A szakemberek hiába siettek a helyszínre, a nő életét már nem tudták megmenteni. A család azóta sokkos állapotban van, tudta meg a Bors.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mentők és rendőrök érkeztek

„Egy emeleten lakom a családdal, így látásból ismerem őket. Szombaton délután jöttek meg a mentők és a rendőrök, nagyon siettek, így akkor még nem tudtam megkérdezni, hogy mi történt” – mondta a Borsnak az egyik szomszéd.

„Sejtettem, hogy nagy a baj”

„Később már láttam, hogy a családdal szemben lévő lakásba, ahol a főbérlő lakik, átkísérték a fiút. Ekkor más sejtettem, hogy nagy baj van” – tette hozzá.

Azonnal hívta a segélyközpontot

A 11 éves kisfiú próbálta megmenteni az édesanyját. Amikor látta, hogy baj van, azonnal hívta a segélyközpontot, és elmondta, mi a baj.

Nem reagált semmire

A mentősök megpróbálták újraéleszteni az asszonyt, de már nem reagált semmire. A szomszédok úgy tudják, hogy a kisfiú és az édesanyja volt csak otthon, amikor az asszony rosszul lett.

Rosszul érezte magát

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy egy 12 éves fiú úszásórán vett részt, ahol jelezte az oktatónak, hogy rosszul van, majd kiment a medencéből és az öltöző felé indult. 

Elvesztette az eszméletét

Ezután az epilepsziához hasonlatos, görcsös rohamot tört rá, ezért az úszómester azonnal értesítette a mentőket. A fiú elvesztette az eszméletét, és azóta sem tért magához.

Mélyaltatásban tartják

Miklóst mentőhelikopterrel a debreceni klinikára szállították, és mélyaltatásban tartják, mert attól félnek az orvosok, ha felébresztik, ismét elindulhat a vérzés az agyában. Kiderült ugyanis, hogy a fiú minden előzmény nélkül agyvérzést kapott.

Valószínűleg felépül

A család információi szerint egy darabig még biztosan nem ébresztik fel Miklóst az orvosok. A fiú édesanyja időközben elárulta: gyermekének hatalmas szerencséje van, mert az agya nem sérült, ezért nagy valószínűséggel fel fog épülni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció