Ismét megdöbbentő események történtek az M2-es autóúton. A közelmúltban egy rendőrségi üldözés miatt került az érdeklődés középpontjába a Budapestről Vác irányába kanyarodó útszakasz, most pedig egy agresszív sofőr tettére derült fény. Egy teherautó vezetője a maga módján rendezett le egy nézeteltérést

Újabb megdöbbentő eseménysor

Ismét megdöbbentő események történtek az M2-es autóúton. A közelmúltban egy rendőrségi üldözés miatt került az érdeklődés középpontjába a Budapestről Vác irányába kanyarodó útszakasz, most pedig egy agresszív jelenet miatt írhatunk róla. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Arcon ütötte a sofőrt

Egy teherautó vezetője a maga módján rendezett le egy nézeteltérést az M2-esen. A papucsot viselő, ingerült férfi megállt, odasétált autóstársához, benyúlt a zöld furgonba és ököllel arcon ütötte a sofőrt. A férfi ezután visszaült a saját járművébe.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Vélt vagy valós sérelem

A felvételt egy autós fedélzeti kamerája rögzítette, az M2-es autóút 21 és 23-as lehajtó közötti szakaszán augusztus végén. „Az M2-es autóúton járunk, ahol egy vélt, vagy valós sérelem lett lerendezve „kultúráltan”, ahogy kell…” – fűzte a videóhoz a bpiautosok.hu olvasója az ironikus mondatot.

A videó

https://youtube.com/watch?v=RvDbZZ0vIEc%3Fsi%3DB0QCbEz2pPZ0Fq2o
Forrás: bpiautosok.hu

Nem elfogadható

Természetesen ez a fajta vitarendezés semmilyen körülmények között nem elfogadható az utakon – teszi hozzá a portál.

Visszatartó erő

„Elég nagy visszatartó erő lenne, ha ilyenkor elvennék a jogosítványát a sofőrnek! Fél évre, ha ő száll ki, 3 hónapra, ha az utasa. Ha nem forgalmi okból álltak meg, hanem leszorította, akkor duplázódhatna a tétel! És ez csak a kiszállogatás! Utána még ehhez jönne a garázdaság és a testi sértés” – írta egy kommentelő a történtek kapcsán.

Keménykedés

„Gondolom, volt előtte büntetőfékezés is, így esélyes, hogy a baromarcnak a jogsija hosszú időre ugrani fog… Amúgy érdekes, hogy mindig csak olyanokkal keménykednek az ilyenek, akik nem tudnak visszaütni” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Ugrott a megélhetése?

„Szerintem búcsúzkodjon a jogosítványától! Mivel kisteherautót vezet, valószínűleg ez a megélhetése is, így az is ugrott. Közúti veszélyeztetés – megállt az autópályán a forgalmi sávban, garázdaság. Meg egy felfüggesztett is befigyel” – fogalmazott egy autós.

Autós üldözés

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy filmbe illő autós üldözésnek lehettek tanúi az autósok az M2-es autóúton, ahol rendőrök vad hajszában üldözték az előlük menekülő Mercedest. A sofőrt hosszú kilométereken keresztül üldözték, közben egy rendőrautó is összetört. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció