Maró folyadékot ihatott két negyedikes fiú kedden Péteriben, kórházba kellett őket vinni – tudta meg az RTL Híradó. Az általános iskola által szervezett papírgyűjtés közben találtak a környéken egy üdítős palackot, amiben úgy tudjuk, lúgos folyadék volt. Mindketten beleittak, ezután lettek rosszul, egyikük hányt is. Mentővel vitték őket kórházba. 

Rosszul lettek 

Az RTL Híradó információi szerint az egyik fiú az iskola környékén talált egy folyadékkal teli műanyag palackot, amibe beleivott, rosszul lett és hányt is. Egy másik fiú is megkóstolta, és ő is rosszul lett.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Üdítős palackban volt 

Jegestea flakonjának látszott a palack, amiben a csatorna információja szerint lúgos anyag volt. Az iskola igazgatója nyilatkozni nem akart, de azt elárulta, hogy a palackot az iskola területén kívül találták a fiúk. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kórházba kerültek 

Az egyikük többet ivott belőle, a másik épp csak egy keveset. Mentőt hívtak hozzájuk. Mindketten a budapesti Heim Pál Gyermekkórházba kerültek, most is itt ápolják őket. Legalább egy hétig kell maradniuk. 

Nyomoz a rendőrség 

Az iskolában szerdán nyomozók jártak, hogy kiderítsék, mi történt pontosan. A rendőrök, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoznak.

Lila akácot ettek

Több gyermek került kórházba március 20-án a pilisborosjenői Mesevölgy Óvodából, miután az udvaron megették az ott álló lila akác termését, amitől több gyermek rosszul lett, helyiek szerint hánytak is. Az eset előtt két hete ugyanebben az óvodában került tisztítószer a porcukor helyett a gyerekek ételébe.

Tisztítószer a kajában 

A tévedés tálaláskor történhetett. A reggeli után nem sokkal több kisgyerek is fájlalta a hasát, állítólag az egyik olyan erősen hányt, hogy jobbnak látták kihívni a mentőket.  

Öt gyerek lett rosszul 

Napokkal az eset után, a Pilisvörösvári Önkormányzat hivatalos közleményt tett közé a közösségi oldalán. Azt írták, hogy az egyik pedagógus vette észre a tévedést, ezután értesítette a többi kollégáját, emiatt csak egy csoportot, abból valójában öt gyereket érintett közvetlenül az esemény.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció