Először szexuálisan bántalmazta, majd olyan súlyosan megverte élettársa kétéves gyermekét, hogy a kisfiú meghalt. 18 év fegyházra ítélték a pesterzsébeti férfit.

Együtt nevelték a 2 éves kisfiút

T. István Gábor élettársi kapcsolatban élt a párjával, Hajnalkával, Budapesten, a 20. kerületben. Az asszonynak volt egy kétéves fia.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Erőszakkal fegyelmezte

 A férfi rendszeresen rácsapott a kisfiú fenekére, ellökte magától, vagy éppen behajította a kiságyba, hogy fegyelmezze.

Bántalmazta nemi szervét

2018 januárjában Hajnalka elment otthonról, és az élettársára hagyta Marcellt. Ekkor a férfi egy kerek felszínű keskeny eszközzel bántalmazta a kisfiú nemi szervét és környékét.

Másnap újra bántalmazta

A kisfiú nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett. A férfi másnap ismét nekiesett Marcellnak, amikor az anyuka elment dolgozni és kettesben maradt vele.

Klinikai halál állapotába került

A kegyetlen férfi fejbe és mellkason vágta a kicsit, majd addig ütötte és rázta, amíg a klinikai halál állapotába nem került.

Mentőt hívtak a gyerekre

T. István Gábor ezt követően segítséget kért az éppen megérkező barátjától, aki értesítette a mentőket. Eközben a nevelőapa megkezdte a gyermek újraélesztését.

3 nap múlva meghalt a gyerek

A mentősöknek sikerült újraéleszteniük a kisfiút, de az olyan súlyos koponya és agysérüléseket szenvedett, hogy beállt nála az agyhalál, és három nap múlva lekapcsolták a gépről.

Nem lehetett volna megmenteni a kisfiú életét

A tucatnyi sérülést elszenvedő kisfiú életét akkor sem lehetett volna már megmenteni, ha a brutális bántalmazás után azonnali orvosi ellátásban részesül.

Végig tagadott

T. István Gábor a végig tagadta a bűncselekmények elkövetését, és az utolsó szó jogán is vitatta a bűnösségét. Azt mondta a bíróságon, hogy a kisfiú elesett, így szerezte a súlyos sérüléseket.

Itt történt az eset:

18 év fegyházat kapott

Tizennyolc év fegyházra, és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a Fővárosi Törvényszék.  Az ítélet után pedig a védőjével együtt felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tettes a bíróságon – Forrás: RTL klub