Hiába küzdöttek érte, már nem lehetett megmenteni annak a magyar férfinek az életét, aki a horvát A3-as autópályán szenvedett halálos balesetet. A motoron ketten ültek, egy 42 éves nőt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Egy férfi és egy nő ült a motoron

A tragédia Garcin település közelében délután 2 óra körül történt, két személy, egy férfi és egy nő szenvedett balesetet miközben egy motoron közlekedtek. A járművel a férfi vezette. A baleset körülményeit Slavonski Brod városának rendőrsége kezdte el vizsgálni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szalagkorlátnak ütköztek

A hatóságok tájékoztatása szerint a baleset közvetlen előzménye az volt, hogy a motoros a középső sávból a baloldali sávba váltott át, de a manőver rosszul sikerült, és nekiütközött a szalagkorlátnak, mire mindketten leestek a motorról.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Belehalt sérüléseibe

A magyar férfi 62 éves volt, belehalt a sérüléseibe, míg utastársa, egy 42 éves szerb nőt súlyos sérülésekkel vitték kórházba, jelenleg Slavonski Brodban kezelik egy kórházban – szemlézte a Blikk.

Vasban is halálos baleset történt

Kékvillogó.hu számolt be arról pénteken, hogy Vas vármegyében is történt egy halálos közúti baleset. Egy ember vesztette életét, amikor egy kamion és egy személygépkocsi összeütközött Körmend térségében. A rendőrök teljes útzár mellett helyszíneltek, a tragédia okát még vizsgálják.

Rosszul lett a sofőr

BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy csütörtökön kora délután a zuglói Hungária körúton, a Kacsóh Pongrác úti felüljáró felől a Thököly út irányába autózott Skoda Fabia kombijával egy 84 éves férfi. Belülről kifelé számítva a harmadik sávban haladt, már az Erzsébet királyné útjánál lévő jelzőlámpás csomóponthoz közeledett, amikor hirtelen rosszul lett.

Beszáguldott a parkolóba

Ezt követően autójával nekiütközött az előtte haladó Volkswagen Golf jobb hátuljának, majd a külső sávba sodródott. Áthajtott a csomóponton, majd egy acél villanyoszlopot nem sokkal elkerülve a járdára, onnét pedig egyenesen beszáguldott a Groupama Biztosító irodaháza előtti parkolóba.

Ripityára törte az Opel hátulját

Nagy szerencse, hogy az irányítás alól kikerült Skoda szinte minden ott parkoló autó mögött elhaladt, csak a legutolsó parkolóhelyen, közvetlenül az épületbe vezető lépcső mellett álló Opel Astra hátulját törte ripityára. A Fabia még ekkor sem állt meg, a parkoló bal oldalára sodródott, ahol letarolt kilenc darab zöld terelőoszlopot, míg végül a tizedik megfogta az elszabadult autót.

Megpróbálták újraéleszteni

Az idős úr ekkor már nem mutatott életjeleket, szemtanúk és az irodaházban dolgozók szaladtak oda, majd megpróbálták újraéleszteni. A mentők is gyorsan a helyszínre érkeztek, ők folytatták a küzdelmet, a defibrillátort is bevetették, de körülbelül egy óra elteltével be kellett látniuk, hogy sajnos hiábavalók az erőfeszítéseik, az idős férfi életét vesztette.

Szerencse a szerencsétlenségben

A Golfban utazó fiatal pár nem sérült meg, a koccanást követően ők is behajtottak a parkolóba a Skoda után, majd kiszálltak az autóból és próbáltak segíteni a bácsin. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a parkoló bejáratánál, az Erzsébet királyné útja felőli járdán épp nem tartózkodott senki, mivel, ha az elszabadult Skoda ott valakit elütött volna, végigvonszolta volna az egész parkolón. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció