Hetek óta mérgez halálra macskákat egy ismeretlen tettes Szolnokon. A tetemeket ráadásul egy helyre hordja, ahol biztosan rájuk találnak a helyiek.

Macskatetemek mindenhol

Borzasztó dolgot művel egy ismeretlen személy Szolnokon a környékbeli macskákkal. Az idegen viselkedésére hetekkel ezelőtt hívta fel néhány helyi lakos, akiknek furcsa lett, hogy egyre több állati tetemet találnak azonos helyen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket. 

Öli a macskákat

Kiderült ez nem véletlen, ugyanis valaki halomra öli a kóbor macskákat, amiket utána előszeretettel hord olyan helyre, ahol biztosan rátalálnak a sétálók. „Szolnokon van egy beteg ember, aki megbotránkoztató dolgot művel” – mondta egy helyi asszony.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mérgezett macskák

„Először az egyik helyi csoportban tették közzé, hogy a Bocskai utca és a Szántó utca sarkára odahordta valaki az általa megmérgezett macskákat. Elsőnek én ezt el se akartam hinni, de aztán utánajártam a dolognak és kiderült, tényleg így történt…”

Élvezheti az állatkínzást

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki vagy kik állnak a dolog hátterében, de úgy tűnik, hogy azokra a macskákra „vadászik” az ismeretlen, amelyek el vannak engedve, tehát kijárós állatokról beszélünk. A helyiek szerint nagyon úgy fest a helyzet, hogy élvezi a gyilkolást, mert sokadszorra fordul elő ilyen borzalmas eset, ráadásul mindig olyan helyre teszi a tetemeket – egyszerre többet – ahol biztosan kiszúrja valaki, ami jelentheti azt, hogy szeretné, ha látnák a „művét”.

Találkozni akarnak vele

 „Többen szeretnének találkozni az állatkínzóval, meg akarják kérdezni tőle, hogy mégis, miért esik ez olyan jól neki… Szerintem egyértelmű, hogy feszültségkeltés miatt csinálja, azt élvezheti, hogy mindenki rosszul lesz, főleg azok, akiknek a macskái az áldozatok között vannak. Undorítónak tartom, hogy valaki ezzel szórakozzon, ráadásul az is felmerült bennem, hogy ha valaki képes ennyi állat életét kiontani, akkor van-e határ számára…?” – mondta a helyi asszony.

Szemmel tartják a környéket

„Egyelőre nem tudni, hogy mi a pontos szám, hogy hány tetemről van szó, hiszen nem tudjuk, hogy más helyszínekre is hordta-e őket, de egy biztos, hogy most már szemmel tartjuk a környéket!”- zárta sorait, a felháborodott szolnoki asszony.   A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket. 

Kiemelt kép: illusztráció