Budapestről, autójával együtt tűnt el Molnár György. A 29 éves férfi, rokonai beszámolója szerint haza indult, ahová már nem érkezett meg. A család 1 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni a férfit.

Eltűnt a 29 éves férfi

A rendelkezésre álló adatok szerint a 29 éves férfi 2023. november 29-én 15 óra körül otthonából ismeretlen helyre távozott. A férfi egy ezüstszürke Mercedes C 220 CDI típusú Mercedes autóval távozott lakásáról, melynek rendszáma: SYU-313. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Személyleírás

Molnár György körülbelül 172 centiméter magas, kopasz, szakállas férfi. Eltűnésekor fekete farmernadrágot, fekete dzsekit és fekete sportcipőt viselt – írja a A BudaPestkörnyeke.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Eljárás folyik

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság 01090-157/545/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Molnár György eltűnésének ügyében.

Szemtanúkat keresnek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Molnár György tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Nagy Melanie is keresi a férfit

A férfit nemcsak a rendőrség, hanem családja is keresi. Nagy Melanie, G.w.M. volt felesége is felhívást tett közzé közösségi oldalán. Mint kiderült, Molnár György Melanie rokona.

Haza indult a férfi

„Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Az öcsém (Molnár György) elindult haza, de nem érkezett meg. A rendőrség már kiadta a körözést. A telefonja ki van kapcsolva, az autóját /Ezüst színű Mercedes (kombi), rendszám: SYU-313/ sem találjuk. Ha bárki látja az autót vagy esetleg tudja hollétét, látta valahol az elmúlt 2 napban kérem jelentkezzen!”

Ezzel az autóval tűnt el a férfi

Forrás: police.hu

Nyomravezetői díj

„Köszönöm! A tényleges nyomravezetőnek pedig 1 millió forintot jutalmazunk! Megkérek minden jó érzésű embert, hogy segítsen egy megosztással!” – írta közösségi oldalán Nagy Melanie.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Molnár György – Forrás: police.hu