Minden eddigi jel arra utal, hogy nem bűncselekmény áldozata lett. Néhány nappal ezelőtt egy másik tragikus eset történt Budapesten: akkor egy Rákóczi úti házból ugrott a mélybe egy férfi.

Ellepték a környéket

Kora délután rendőrök jelentek meg a főváros X. kerületében egy családi háznál, ahol korábban lövésekről érkezett bejelentés. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csendben nézték a zsarukat

A már említett épületben javarészt külföldiek laknak. Később azt lehetett látni, hogy egy idősebb, távol-keleti asszony – vélhetően családja körében – halkan sírdogál. A többi lakó a ház köré gyűlve sereglett, s úgy nézték a rendőrök munkáját.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ekkor érkezett a bejelentés

Az esetről beszámoló Metropol információi szerint egy fiatal férfi önkezével vetett véget életének. A lap megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azt közölte, hogy nem sokkal déli 12 óra előtt érkezett hozzájuk bejelentés.

Saját maga húzta meg a ravaszt

Ez arról szólt, hogy egy fiatal férfit holtan találtak. A rendőrség ezt követően helyszíni- és halottszemlét tartott. Ennek során bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. Ez a válasz is azt támasztja alá, hogy az áldozat saját maga döntött élete eldobása mellett.

Több emelet magasból a halálba

Nem ez az egyetlen, hasonló tragédia, amely az utóbbi napokban megrázta a fővárost. Mint korábban mi is hírt adtunk róla, a Blaha Lujza térnél, egy Rákóczi úti ház egyik lakásából a mélybe vetette magát egy fiatal férfi. A 20 éves Andrást hiába próbálták újraéleszteni, a mentősök már nem tudták megmenteni az életét.

A buszsávra zuhant

A szomszédok elmondása szerint András pont a buszsávra zuhant, beszámolók szerint feltehetően biztosra akart menni, ugyanis így egy olyan területre esett, ahol másodpercenként száguldanak el az autók. Az ott lakók csak találgatni tudnak, mi állhatott a fiatal férfi drámai döntésének hátterében,

Szerelmi bánat?

Egyesek úgy vélik talán szerelmi bánata lehetett. „Jelenleg sokan csak találgatnak a házban, halottam már olyat is, hogy lehet, hogy ivott előtte vagy beszedett valamit… Mindenesetre én úgy gondolom, hogy nagyon el lehetett keseredve valami miatt” – mondta az egyik szomszéd.

Itt sem történt bűncselekmény

A helyszínre riasztott mentőegység a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem tudta sajnos megmenteni a férfi életét. A rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja az esetet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Facebook.)