A pécsi rendőröknek egy 29 éves pellérdi férfival szemben kellett intézkedniük, aki egy bevásárlóközpont parkolójában törte le a sorompót. Az egyenruhások gyorsan elfogták a férfit, akinek a zavart viselkedése miatt gyanították, hogy valami más bűne is lehet a szabálytalan autósnak.

Letörte a sorompót

2020. február 27-én érkezett bejelentés a rendőrségre azzal kapcsolatban, hogy egy autós úgy hajtott ki egy Baranya megyei bevásárlóközpont parkolójából, hogy közben letörte a sorompó rúdját. A szabálytalanságot tetőzte, hogy a férfi nem állt meg, hanem továbbhajtott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pellérdi férfi szabálytalankodott

Nem kímélte a sorompót

A Pécsi Rendőrkapitányságon hamar kiderítették, hogy a 29 éves férfi a sorompó letörése előtt többször is nekiment a sorompónak. Az előző ütközései során azonban még nem tört el a rúd, csak elhajlott.

Zavartan viselkedett

A kiérkező rendőrök fél órán belül a helyszín közelében elfogták a szabálytalan 29 éves pellérdi férfit. Mivel látták a férfin, hogy zavartan viselkedik, ezért felmerült a rendőrökben a gyanú, hogy valamilyen bódító hatású szer hatása alatt van, ezért kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak vele szemben, amely THC-re és BZO-ra pozitív jelzést adott – tehát a férfi marihuánát és valamilyen benzodiazepinek osztályába tartozó nyugtatót használt.

Következett a házkutatás

Ezek után a rendőrök kutatást tartottak a férfi lakásán, a házban és a melléképületben pedig kábítószer gyanúját keltő anyagot, továbbá kábítószer termesztéséhez használatos eszközöket találtak, és foglaltak le.

Lefoglalták a füvet

Megsemmisítették a növényeit

Felszámolták a tiltott kertjét

Előállították

Miután megtalálták a nyomozók a férfinél a bűnös nyomokat, előállították a pécsi rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták gyanúsítottként, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. Az eljárás során a férfinak járművezetés bódult állapotban, valamint kábítószer birtoklása miatt kell felelnie. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Lefoglalt marihuána – Forrás: Police.hu