Éjfél előtt nem sokkal az elsőbbségadás elmulasztása okozott balesetet, ezúttal Zuglóban, a Rákospatak utca és Ungvár utca kereszteződésében.

Terelve közlekedett a troli

Az előzményekhez hozzátartozik, hogy hatósági zárás miatt a 74-es troli a belvárosi szakaszon terelve közlekedett mintegy két órán át, és mivel nem minden troli tud felsővezeték nélkül közlekedni, busz(oka)t is forgalomba helyeztek a vonalon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy Alfába ütközött

Az egyik busz, egy Volvo éppen az Ungvár utcán haladt a Csáktornya parki végállomás felé, amikor a sofőr a Rákospatak utcánál, villogó sárga jelzőlámpánál figyelmen kívül hagyta a STOP-táblát és a Rákospatak utcán az Erzsébet királyné útja felől érkező Alfa Romeo 147 bal oldalának ütközött.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Megpördült

Az Alfa a becsapódás hatására megpördült, a Rákos-patak partja felé sodródott, maga alá gyűrte a jelzőlámpát és a STOP-táblát tartó oszlopot, majd a felsővezeték-tartó villanyoszlopnak csapódott, valószínűleg emiatt nem csúszott a patakba. Akkora volt az ütközés, hogy a STOP-tábla lerepült az oszlopról és a Rákos-patak fenekén kötött ki.

Helyszíni felvétel:

Nem sérültek meg a kocsi utasai

Az Alfa fiatal vezetője (érthető módon) nagyon feszült volt még egy órával a baleset után is, szerencsére ő és a párja is sérülések nélkül megúszta a karambolt, bár a sofőr saját bevallása szerint nem használta a biztonsági övét, ám az oldallégzsákok így is azonnal kinyíltak, ezek védték meg őt a sérülésektől.

Fotó a helyszínről:

Taxisként dolgozik

Elmondta, hogy taxisként dolgozik, jól ismeri a kereszteződést, ezért is hajtott át rajta nagy nyugalommal, arra azonban nem volt felkészülve, hogy egy épp egy troli, illetve a helyére beállított busz vezetője nem fog megállni a STOP-táblánál.

Helyszíni felvétel:

Nemrég újították fel a kocsit

Az Alfát nemrég újították fel, most hétvégén akartak vele a Balatonra utazni, és mivel a másik autója szervizben van, lehet, hogy ebből már semmi sem lesz, de legalább az Alfa jól vizsgázott a törésteszten, nem sérültek meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.