Fán lógó embert találtak Recsk közelében. Azt valószínűsítik, hogy a nemrég eltűnt férfi holttestére bukkantak a keresők.

Meglehet

Megtalálhatták a napok óta keresett férfit Recsk közelében. Nagy Sándor polgármester tájékoztatása szerint szisztematikusan, lépésről lépére vizsgálták át az érintett erdős területet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Délben

Elmondása szerint ő egy idő után kivált a csapatból és egy másik útvonalon folytatta az útját. A férfi holttestét dél körül találta meg, az illető felakaszthatta magát egy fára a közeli erdő egy völgyes részén.

Várják a helyszínelőket

Búcsúlevél, vagy egyéb, öngyilkosságra utaló jel nem volt a közelében. A településvezető azonnal értesítette a rendőrséget, jelenleg a helyszínelőkre várnak.

A rendőrség is elismerte

A Heol.hu megkeresésünkre Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, hogy az Egri Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Keresi a menyasszonya

Mint megírtuk a menyasszonya is egy kétségbeesett felhívást tett közzé a napokban, melyben azt írja: “Eltűnt a vőlegényem. Utoljára Recsken a Diabáz úton látták tegnap késő délután. Fehér hímzett felső bézs vászonnadrág és fekete tornacipő volt rajta.  Volt nála egy neonzöld táska is. Nagy erőkkel keressük őt.  Aki ismeri, kedveli, szereti Gergőt, kérem segítsen nekünk. Úgy ismeri a Mátrát, mint a tenyerét. Bárhol lehet…”

Kapcsolódó:

A Mátrában tűnt el egy 38 éves férfi: a menyasszonya kétségbeesetten keresi Gergelyt

A rendőrség is kereste

A férfit a menyasszonyán túl az ismerősök, családtagok és a rendőrség is keresi, körözése a police.hu oldalára is felkerült, itt lehetett megtekinteni.

Megszólalt a polgármester

A férfi eltűnése kapcsán megszólalt Recsk polgármestere is, aki keresést szervezett a férfi felkutatására: “Felhívás Gergő keresésére! Kérek mindenkit, aki részt tud venni egy átfogó keresésen, az legyen kedden reggel nyolc órára a Dallai vadászháznál! Szakadásmentes ruha, láthatósági mellény, kesztyű legyen mindenkinél, lehetőséghez képest!” – kérte Nagy Sándor a helyieket. 

Szerelmi csalódás?

A település vezetője a heol-nak egyébként azt mondta, az elmúlt években ez már a negyedik eset, hogy valaki szerelmi csalódás miatt vetette be magát a Mátrába.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: recski erdő, illusztráció.