Egy teljes terjedelmében lángoló munkagépet és egy kigyulladt személyautót is oltottak a napokban a somogyi tűzoltók.

Lángolt a munkagép

Éjjel csaptak fel a lángok a Somogy megyei Tarany külterületén. A teljes terjedelmében lángoló munkagéphez földúton jutottak el a nagyatádi hivatásos tűzoltók. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Habosított vízsugárral oltottak

A lánglovagok a járműben lévő nagy mennyiségű üzemanyag miatt habosított vízsugarakkal végezték az oltást, és végül sikerrel jártak. A tűz keletkezésének tisztázása érdekében tűzvizsgálati eljárást folytat a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Izzott a lánctalpas

Izzott a lánctalpas

Izzott a lánctalpas

Kigyulladt a motortér

Ugyancsak Somogyban, egy személyautó motortere gyulladt ki Juta községben a Hősök terén. A lángokat több porral oltóval megpróbálták megfékezni a közeli gumiszervíz dolgozói, de nem jártak sikerrel.

Lángra kapott a Skoda

A tűzoltók oltották el

Gyorsan megfékezték a tüzet

Visszahűtötték a felhevült alkatrészeket

Az autó motortere teljes terjedelmében égett, amikor a kaposvári hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek, majd egy vízsugárral rövid idő alatt megfékezték a tüzet. Az egység visszahűtötte a jármű felhevült alkatrészeit. Az eset során senki sem sérült meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Forrás és fotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság