Tavaly szeptember a saját otthonukban támadt rá a férje az ismert magyar fitnesz-modellre Nyírteleken. A megdöbbentő eset kapcsán most újabb hírek láttak napvilágot.

Menekült a modell, de a gyermeke a házban maradt

Egy férfi tett bejelentést 2022. szeptember 30-án 6 óra 9 perckor és elmondta, hogy a szomszédjában élő férfi felesége vérző sérülésekkel kért tőle menedéket és segítséget, mert a férje megütötte, és több esetben egy késsel megszúrta. A bántalmazott fitnesz-modellnek sikerült a házból kimenekülnie, de másfél éves gyermeküket már nem tudta magával vinni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A rendőrök perceken belül a helyszínen voltak

A sebesült nőt a helyszínen elsősegélyben részesítették. A mentők kiérkező előtt a nő elvesztette az eszméletét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Még el tudta mondani mi történt

A férje a közös gyermeküket bezárta egy szobába, őt bántalmazta, több esetben megszúrta, miközben azt kiabálta, hogy mindenkit megkésel, aki be mer menni a házba, és önmagával is végezni fog.

Közvetlen életveszélyben volt

Akkor még az hír járta, hogy a nő kórházba került, később kiderült, hogy közvetlen életveszélyben volt a támadás után.

A férfit is kórházba kellett vinni

Az is kiderült, a 29 éves támadó azt kiabálta, hogy mindenkit megkésel, aki be mer menni a házba és önmagával is végezni fog. Miután elfogták a férfit, őt is kórházba vitték, szerencsére az azonban már a helyszínen kiderült, hogy a kislány nem szenvedett sérüléseket, így őt átadták a hozzátartozóknak.

Ez áll a rendőrség friss közleményében

A nyomozók Sz. D.-t emberölés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amit az illetékes bíróság elrendelt, és a büntetőeljárás alatt mindvégig fenntartott.

A nyomozást lezárták

A Naphire.hu most azt is megtudta, hogy a nyomozást lezárták, és a férfi cselekményét már „különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete bűntettre” módosították. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségnek.

Hosszas kezelésre szorult

A lap azt is megtudta, hogy a támadás áldozata, Ildikó a hosszas kórházi kezelést követően tavaly már az ünnepeket is otthon tölthette

Azóta békében él

Azóta pedig újra dolgozik és békében, szeretetben neveli a kislányát.

El akarja felejteni a történteket

A nő egyelőre csak annyit közölt: próbálja elfelejteni a történteket és újjáépíteni magát. Ennél bővebben nem tudott még nyilatkozni.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu