Damu Roland életéért küzdenek az orvosok. A színész hónapok óta beteg, most azonban mélyaltatásban tartják, állapota válságos.

Válságos állapotban Damu Roland

Kritikus állapotban fekszik kórházban Damu Roland, a színész állapota válságos – ezt írta egyik ismerőse a Jóban Rosszban egykori sztárjának közösségi oldalán. A bejegyzésben mindenkit arra kér, hogy mondjanak egy imát Rolandért. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudni a betegség okát

A színészt egyik kórházból a másikba szállították, és jelenleg is az életéért küzdenek. Mindenki első gondolata, hogy esetleg a koronavírus támadta meg, de egyelőre nem lehet tudni, kórházi kezelésének mi az oka – írja a Bors.

Segítséget kért

Damu Roland egészségügyi problémái még nyár végén kezdődtek. A színész maga számolt be arról, hogy betegségei miatt nem képes munkavégzésre, ezért az ismerősöktől, barátoktól próbált anyagi segítséget kérni, hogy gyógyszereit ki tudja váltani. 

Aggódtak az ismerősök

Rendeződni látszott pénzügyi helyzete, azonban az egészségügyi problémái nem szűntek meg. November végén ismerősei aggodalmuknak adtak hangot, mert napokig nem tudtak róla semmit – írja a BudaPestkörnyeke.hu

Két hete hazaengedték

December elsején végül jelentkezett közösségi oldalán, és mindenkit megnyugtatott, nem tűnt el. „Nem váltam köddé, nemrég jöttem ki a kórházból. Teljes ágynyugalmat írtak elő. Köszönöm az orvosoknak, az ápolóknak, nővéreknek a profi és lelkiismeretes munkájukat”– írta a Facebookon.

A Jóban Rosszban-ban szerepelt

Damu Roland 2005-ben lett országosan ismert színész, amikor szerepet kapott a TV2 napi sorozatában. 6 évig szerepet alakította Várnagy Elődöt a Jóban Rosszban-ban.

Bántalmazási ügye

2010-ben került bajba, amikor akkori barátnője, Palácsik Tímea (ma Vajna Tímea) azt állította, hogy a színész súlyosan bántalmazta őt. Pár hónap múlva a TV2 emiatt szerződést bontott Damu Rolanddal. Ezután előzetesbe került.

Börtönbe került

2012-ben jogerős ítéletében kétrendbeli személyi szabadság megsértésében, testi sértés bűntettének kísérletében és erőszakos közösülés bűntettében találta bűnösnek Damu Rolandot, és 4 év 6 hónap börtönbüntetésre, továbbá 1 millió 79 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezte. 

Családot alapított

A büntetés-végrehajtási intézetből végül a példás magaviselete miatt 2 év és 3 hónap után, 2015. április 6-án szabadult. Ezután újra családot alapított.  

Elvált a feleségétől

Gondjai ezután sem oldódtak meg, feleségéről kiderült, hogy alkoholproblémái vannak, közben megszületett közös kislányuk. Nem sokkal ezután Roland elvált, kislányát azóta is felesége testvére neveli. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Damu Roland – Forrás: MTI/Koszicsek Szilárd