Csapot-papot otthagytak annak az autónak az utasai, amely vasárnap hajnalban szalagkorlátnak ütközött az M5-ös autópályán. Nem csoda, hisz erre jó okuk volt.

Itt történt a baleset

Vasárnap hajnalban a fővárosban az M5-ös autópálya kivezető szakaszán, a 20. kerületi Fiume utca közelében baleset történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Leléptek a helyszínről

Egy Volkswagen Golf Plus haladt Szeged felé több utassal, amikor a sofőr eddig ismeretlen okból elvesztette uralmát gépjárműve felett és a szalagkorlátnak csapódott, majd keresztbeállt. Információink szerint a jármű utasai a baleset után kiszálltak a roncsból és elhagyták a helyszínt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A tűzoltóknak is jönniük kellett

Később kiderült, hogy a gépkocsi egy hölgy tulajdonában van, de a kocsiban két, a rendőrség által körözött férfi iratai voltak. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, az egység áramtalanította a gépkocsit, és megtisztította az útpályát a törmelékektől.

Alaposan összetört az autó

Garantált a totálkár

Jól látható az ütközés helye

Sok törmelék maradt az úton

Elzárták az utat

A becsapódás egy másik szemszögből

Az egyik légzsák is kinyílt

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)