A színész ellen elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrség honlapjáról kiderül az is, hogy mi ennek az oka.

Körözött személy lett

Molnnár Gusztávról több alkalommal is írtunk az elmúlt időszakban. Felesége elhagyta, alkoholproblémái miatt pedig elvonóra is kényszerült. Két hónap után azonban kijött onnan, és újra fel akarta építeni az életét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felkerült a körözöttek listájára

A magánéleti problémáit követően most úgy tűnik, a hatósággal is meggyűlik a színész baja. A rendőrség honlapján ugyanis szerepel a körözött személyek listáján, rágalmazás miatt keresik. A neve és fényképe alapján egyértelműen azonosítható, hogy róla van szó.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt kérik a rendőrök

Aki tud bármit Molnár Gusztáv hollétéről, azt arra kéri a rendőrség, hogy tegyen bejelentést. A körözést a Gödöllői Járásbíróság rendelte el. A szerv értesítési címe Gödöllő, Dózsa György utca 21, a telefonszám és az e-mail cím pedig a rendőrség honlapján található meg.

Molnár Gusztáv fényképe a rendőrség honlapján

A körözött Molnár Gusztáv fotója a rendőrség honlapján – Fotó: Police.hu

El akart tűnni, úgy tűnik, sikerült neki

A Drága örökösök színésze nemrég azt mondta, mindenkinek az lesz a legjobb, ha egy időre eltűnik. Azt mondta, egy évig nem fogják látni. Bízott abban, hogy egy olyan intézménybe tud bevonulni Pécs közelében, ahol rendkívül szigorú szabályok vonatkoznak a betegekre.

Profinak tartotta a helyet

Molnár Gusztáv úgy nyilatkozott, hogy az intézmény az ország egyik legjobb helye szakmai szempontból. Új életre készült, azt mondta, az első két hónapban teljes izolációra számít. Hüledezve mondta, hogy még nem is fogta fel, hogy semmit sem fog tudni a külvilágról ezen időszak alatt, még a saját fiáról és a családjáról sem.

Nemrég kiesett egy vonatból

Állítólag ittas állapotban volt akkor is, amikor november elején kiesett egy vonat ajtaján. A megállóban történt a baleset, ezt követően a színészt be is szállították a kórházba. Molnár Gusztáv azt állította, egyszerűen rosszul lett.

Testvére reméli, hogy megoldódnak a problémái

Néhány nappal ezelőtt a HOT magazin megszólaltatta a színész Szlovákiában élő húgát, Csillát. Elmondta, hogy a szüleik amit tudtak, megadtak nekik, tisztességesen felnevelték őket. Szegény családból, egy kis faluból származnak.

A szülők támogatásával érte el azt, amit

Csilla állítása szerint Molnár Gusztáv a szülei támogatásával tudott eljutni Kaposvárra, hogy végül színész legyen. Gyerekként is szórakoztató személyiség volt, szerették, kevelték. Testvérét művészléleknek tartja, aki egyúttal érzelgős és gyenge személyiség, problémáit nehezen kezeli.

Volt felesége sajnálja

A vonatbalesetét követően volt felesége, Fazekas Vivien is megszólalt. Átküldték neki a cikket, ami korábbi férje balesetéről szólt. Nem tudott mit mondani arra, hogy mi történik Gusztival. A színész testvérével elmondta, hetente szoktak beszélni. Féltik őt, de nem tehetnek semmit, mondta Fazekas Vivien. “Sajnálom őt, de nem tudok mit kezdeni a dolgaival” – mondta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL