Szörnyű tragédia rázta meg a harmadik kerületi lakosokat ma hajnalban, amikor egy hölgy úgy döntött, eldobja magától az életét és kiugrik lakása ablakából a Vörösvári úton – tájékoztatott a kerület polgármestere, dr. Kiss László.

Kiugrott a 9. emeletről

Kiugrott a kilencedik emeletről péntek reggel egy nő Óbudán, a Vörösvári úton. A kerület polgármestere Facebook oldalán azt írta, hogy nem lehet tudni, mi állhatott a döntésének hátterében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megpróbálták lebeszélni

A nőt megpróbálták lebeszélni tettéről, de nem sikerült megakadályozni a tragédiát, a helyszínen elhunyt. A hatóságok jelenleg is helyszínelnek.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kizuhant egy ember a 14. emeletről

Amint arról korábban beszámoltunk, áprilisban, a 14. emeletről zuhant a mélybe egy ember szintén a 3. kerületben. A baleset a Madzsar József utcában kedden délelőtt. 

Nem tudták megmenteni az életét

A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett. A járókelők azonnal értesítették a mentőket, de az életét már nem lehetett megmenteni. Az áldozat egy 34 éves nő, aki nem abban a házban lakott, ahol a tragédia történt.

Megszólalt a férj

A történtek után a nő férje az egyik békásmegyeri lakossági csoportba írt egy segítségkérő posztot. „Az én feleségem ugrott le tegnap az egyik épületről reggel. Keresem azt a szemtanút, aki utoljára látta és próbált segíteni neki” – írta a fotósként dolgozó férfi.

Öngyilkos akart lenne

Senki sem tudja, senki sem érti, miért választotta a halált az élet helyett. Az egyéves kisfiú édesanyja nem ott lakott, ahol véget vetett az életének, így teljesen egyértelmű, hogy öngyilkossági szándékkal ment a 14 emeletes toronyház legfelső szintjére.

Megszólalt egy lakó

A tragédia után megszólalt az egyik házban lakó férfi. Hajdú Péter a 8. emeleten lakik, éppen az erkélyen tartózkodott, amikor Viki leugrott a ház felső szintjéről.

Látta a zuhanó testet

„Láttam a zuhanó testet, de hirtelen fel sem fogtam, mi történt. Azt hittem, hogy csak valaki ledobott egy csomagot. Aztán megpillantottam a szerencsétlen embert kiterülve, a kitárt végtagjaival. A hölgy pedig nem mozgott” – mondta a férfi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Kiss László