Vádat emelt a Budaörsi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki előbb egy apácának, és később egy kislánynak tett szexuális ajánlatot.

Építőipari munkát végzett

A Pest Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi egy ház külső felújításán dolgozott tavaly május végén, amikor felfigyelt egy apácára, aki elsétált a ház előtt az utcán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így közeledett hozzá

A férfi azzal szólította le az apácát, hogy már máskor is látta a ház előtt elhaladni, és ezért be szeretne mutatkozni neki.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szexuális ajánlatot tett neki

Ezt követően a férfi megdicsérte az apácát, hogy milyen szép és fiatal. Mikor az apáca az utcán tovább szeretett volna menni, akkor a férfi elé állt, és felajánlotta az apácának, hogy szexuális cselekmény végzése céljából menjen be vele az épülő házba.

Az apáca elmenekült

A férfi kijelentéseit hallva az apáca elsietett a helyszínről, de az eset miatt ekkor nem fordult a hatóságokhoz.

Aztán jött egy kislány

Fél évvel később a férfi ugyanazon a házon dolgozott, amikor arra sétált egy kislány. Mivel a kislánynak már korábban is megtetszett a ház új, különleges színű külső festése, ezért odament a férfihoz, hogy megmondja neki ezt.

Megint ajánlatot tett

A férfi az őt megszólító kislánytól ekkor megkérdezte, hogy hány éves. Amikor a kislány elárulta neki korát, a férfi megkérdezte, hogy lenne-e a barátnője, majd szexuális ajánlatot tett a kislánynak.

A férfi erőszakoskodni kezdett

A kislány ezt hallva el akart távozni, azonban a férfi megragadta a karját. A gyerek szerencsére ki tudta szabadítani a kezét a férfi szorításából, és el tudott menekülni a helyszínről.

Elfogták

A budaörsi rendőrök a azonosították és elfogta a férfit. A Budaörsi Járási Ügyészség eredménytelen rábírással elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt állítja bíróság elé a férfit.

32 képet találtak

A Nógrád Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a háziorvosnál tavaly februárban tartott kutatás során a nyomozók 32, gyermekekről készült undorító felvételeket találtak a számítógépén és egy pendrive-on

Az orvos is fényképezett

A képek egy részét az orvos maga készítette az akkor még kiskorú, rendelőjében dolgozó fiatal lányról, a nagyobb részét pedig különböző honlapokról töltötte le.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció