Tragédia történt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, kioltották egy 34 éves nyírkátai nő életét.

34 éves nő az áldozat

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanújával folytat nyomozást egy 34 éves nyírkátai nő halálával kapcsolatban, közölte honlapján a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elfogtak egy férfit

A szabolcsi rendőrök 2023. május 27-én a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves nyírkátai férfit elfogták, és őrizetbe vették.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mosonmagyaróváron is megöltek egy nőt

Amint azt a Kékvillogó is megírta a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon május 19-én 8 óra 30 perc körül megjelent egy 67 éves helyi férfi, aki elmondta, hogy előző napon, az esti órákban a Mosonmagyaróvár, Mosonyi Mihály utcában lévő otthonukban megölte feleségét.

Megtalálták a holttestet

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszínre érve megtalálták a 67 éves asszony holttestét.

Eljárás indult

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indított – írta a police.hu.

Apja vadászpuskájával gyilkolt

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a barátja ölhetett meg egy tajvani lányt Szegeden. Friss információk szerint az informatikával foglalkozó férfi az apja vadászpuskájával lőtte le a lányt, majd magával is végzett. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szombat hajnalban egy szegedi lakásban két holttestet találtak. A bűncselekmény egy hatlakásos, kétszintes társasház egyik földszinti lakásában történt.

Csendes lány volt

„Egy egyetemista kislány volt, nagyon kedves, angolul tudott csak. Nagyon csendes volt, csak ritkán találkoztunk” – mondta a lányról az egyik szomszéd, aki hozzátette, hogy a férfit korábban soha nem látták a környéken.

Különös hangra ébredtek a szomszédok

„Szombat reggel, fél 7-háromnegyed 7 körül hallottunk öt különös, tompa puffanást. Olyan hang volt mintha egy szőnyeget porolnának” – mondta a férfi, aki úgy gondolta, hogy a gyilkos lövéseket hallhatta, ám információk szerint a pár akkor már rég halott volt. A szomszéd így feltehetően a rendőri helyszínelés zajaira ébredhetett fel.

Nem hagyott búcsúlevelet

A férfi állítólag nem hagyott búcsúlevelet, így még mindig nem tudni, miért következett be a tragédia. A helyieknek fogalmuk sincs, mi történhetett az ajtók mögött, a környéken többen azt suttogják, hogy a férfi féltékeny volt a barátnőjére, méghozzá betegesen.

Napok óta nem érték el a férfit

A TV2 információi szerint a rendőrök azért hajnalban érkeztek a helyszínre, mert a férfit a rokonai már két napja nem érték el, ezért jobbnak látták értesíteni a hatóságot. Ekkor találták meg bent a valószínűleg már régóta ott heverő testeket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: police.hu