Négy személyautó karambolozott Budapest III. kerületében, a Vörösvári úton, az Árpád híd irányába. Az érintett útszakaszon a forgalom délután egy sávon haladt.

A Mekinél

A kommentek alapján az egyik autót, a Vitarát egy idősebb úr vezette. A kocsi egyébként szemben állt a forgalommal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezért történhetett

Állítólag keresztbe, a Vihar utcáról valaki a piroson átment előtte, elrántotta a kormányt, és a bokrokon, síneken átrepülve szállt bele a másik két autóba! Brutál hangja volt a becsapodásnak – írta egy kommentelő a suzukisról.

A fa állította meg

Fának hajtott egy személyautó Budapest XVIII. kerületében, a Vándor Sándor utcában. A helyszínre a mentők is kiérkeztek – írja a katasztrófavédelem. A 4521-es út 28-as kilométerénél, Hódmezővásárhely és Mártély között is hasonló baleset történt.

Baleset az M7-en

Újra zavartalanul halad a forgalom Lepsény térségében, a Balaton irányába vezető oldalon. Korábban, fél 8 körül két autó ütközött.

Az M6-on is

Szalagkorlátnak csapódott egy személyautó az M6-os autópálya 16-os és 17-es kilométere között, az M0-ás autóút irányába, Nagytéténynél. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy beszorult embert kiemeltek a járműből.

Baj volt Sülysápnál

Árokba csapódott egy személyautó a 31-es főút 40-es kilométerénél, Sülysáp közelében. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Kigyulladt egy autó

Teljes terjedelmében égett egy személyautó Szentendrén, a Szentlászlói úton. A város tűzhöz riasztott hivatásos és önkéntes tűzoltói egy vízsugárral megfékezték a lángokat.

Siófokon egy motoros baleset történt

Motorkerékpár és személyautó karambolozott a 6401-es út 14-es és 15-ös kilométere között, Siófoknál. Mentők is érkeztek a helyszínre.

Keleten is voltak balesetek

Két személyautó ütközött össze Kecskeméten, a Március 15. utca és Pajzs utca kereszteződésében. Debrecenben is kát autó menbt egymásba, ott a Galamb utca és Vágóhíd utca kereszteződésében történt a karambol.

Címlapfotó: Erős Anna Facebook-oldala.