Egy 20 éves férfi 150 ezer forintért vásárolt meg egy nőt egy 60 éves férfitól, hogy prostituáltként dolgoztassa Olaszországban. Az üzletet egy áruházi parkolóban kötötték meg.

Bedrogozták a nőt

A nőt bedrogozva, egy dombóvári áruház parkolójában adták el – írja a police.hu. Ezután a 20 éves férfi a nagyhajmási házába vitte a nőt, ott fogva tartotta, és azt mondta, hogy csak akkor engedi szabadon, ha az érte adott pénzt kifizeti. Végül pár nap után elengedte.

Elfogták a fiatalembert

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a két férfit, ellenük emberkereskedelem, a 20 éves férfi ellen pedig emberrablás elkövetése miatt nyomoznak, és kezdeményezték mindkét férfi letartóztatását.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Feküdjön le!

Szentendrei támadás

Egy órán belül felkutatták és elfogták a szentendrei rendőrök azt az 51 éves nőt, aki „Megöllek, nehogy sikítsál!” felkiáltással fellökött, fojtogatott, majd kirabolt egy idős asszonyt a Duna parton.

Először csak hízelgett

A rablás az elfogás után 3 órával történt. A támadó két aranygyűrűt, pénztárcát és egy bankkártyát vett el a 85 éves áldozatától, miután hozzálépve beszélgetésre és sétálni invitálta, majd a vízpart egy néptelen, erdős, bokros részén ellökte.

Brutalitás

Fölé térdelt, fojtogatta és fenyegette, majd átkutatta a megfélemlített asszony táskáját. Zsákmányával elmenekült, de búcsúzóul még azt hajtogatta: „Ha elárulod valakinek, akkor is megöllek!”

Azonnal használti akarta a bankkártyát

A bankkártyát valaki használni próbálta egy helyi üzletben, nem sokkal később egy zálogházat ellenőrző rendőr kapott az alkalmazottól forró nyomot, amikor kiderült, egy nőtől néhány perccel azelőtt vett be két aranygyűrűt 42 ezer forintért.

Kebaboshoz ment

A járőr a környék átfésülése közben vette észre egy sarki kebabosnál az akkor már névvel és fotóval keresett nőt. Elfogta, megbilincselte, előállította. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bizisten

Az 51 éves T. Ambrusné a bűncselekmény elkövetését tagadta. „Bizisten”-re mondta, hogy az idős asszony séta közben megcsúszott, elesett, majd nekiadta 10 ezer forintját és a két gyűrűjét. Még ő volt megijedve, hogy miért adja neki ezeket, ijedtében elszaladt.

Be volt nyugtatózva

Hozzátette, az elkövetés idején volt benne néhány szem nyugtató, ezért van, amire nem emlékszik, de arra határozottan, hogy nagyon meg volt ijedve. A zálogházból a rendőrök lefoglalták a rabolt gyűrűket, T. Ambrusnétól pedig a zálogcédulát.

A címlapkép a rendőrségi videóból származik.