Általában az a jellemző, hogy a sztárjaink jó viszonyt ápolnak egymással, de természetesen akadnak kivételek, ezúttal olyan konfliktusokat gyűjtöttünk össze, ahol a bíróságig mentek a felek.

Legjobb barátok voltak

Alekosz és Baukó Éva még a Való Világ 4-ben ismerkedtek meg egymással az RTL-ben, ahol elég közeli kapcsolatba kerültek, ami a villalét után is megmaradt. Az utóbbi időben viszont megromlott a viszonyuk egy tartozási ügy miatt, aminek az lett a vége, hogy Alekosz beperelte az egykori jóbarátját becsületsértésért és rágalmazásért.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

100 ezer forintos tartozás

Az egész ügy azzal indult, hogy Alekosz kölcsönkért 100 ezer forintot Évától, amit állítólag nem adott neki meg határidőre. Ezért bosszúból kiposztolta a Facebook-oldalára a privát beszélgetésüket, amiből az is kiderült, hogy Alekosz rendszeresen önkényuralmi jelképeket küldözget neki. Június végén mentek először a bíróságra, ahol lehetőséget kaptak a békülésre, de Alekosz nem volt hajlandó erre.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Még mindig közel áll hozzá

A Való Világ 4 győztese végül úgy döntött, hogy nem akar harcolni Évával a bíróságon. „Nem mi vagyunk ellenségek. Nem teszem ki őt ennek. Valaha szerelmes voltam belé, azután pedig barátok lettünk. A legjobb barátok. Nem tudom elfelejteni ezt, őt sem. Drága Éva! Bárhol, bármikor, bármiben számíthatsz rám. Tudom, nem vagy egyszerű, én sem vagyok az. Ebben a cudar világban, csak mi vagyunk tiszták. Éljünk boldogan!” – írta a Facebok-oldalán Alekosz.

Hajdú Péter is bíróságra ment

A népszerű műsorvezető 2014-ben indított peres eljárásokat Puzsér Róbert ellen, aki „szarkupacnak”  és pszichopatának nevezte őt az egyik bejegyzésében. A bíróság az egyik ügyben elsőfokon elítélte becsületsértésért Puzsért, akinek 15 napja volt arra, hogy a Facebookon közölje ennek a rendeletnek a vonatkozó részét, és bocsánatot kérjen a műsorvezetőtől. Az egyik ügyük viszont az Alkotmánybíróságig jutott, mert Hajdú azzal a panasszal élt, hogy a bíróság tévesen nevezte őt olyan közszereplőnek, akinek fokozott tűrési kötelezettsége van, mivel ő nem politikus.

Elégedett a döntéssel

Végül Puzsér Róbert volt elégedettebb a döntéssel, aki 2018-ban megnyerte az Alkotmánybíróságra vitt ügyet és úgy érzi ezzel a döntéssel végleg megnyerte a Hajdú elleni persorozatot, amivel a másik fél nem igazán volt elégedett: „Ezek szerint én is nevezhetném Puzsér Robit pszichopatának, de nem teszem. Az emberi méltóság védelmére sokkal jobban oda kellene figyelni, és nem tesz jót a közbeszédnek, ha az Alkotmánybíróság által is legitimálva vannak ezek a sértő kifejezések, és nyilván túl lehet élni, de ez nem jó irány”.

Mással is meggyűlt a baja

A népszerű kritikusnak azóta újra többször meg kellett jelennie már a bíróságon, ezúttal Berki Krisztián jelentette fel. Berki becsületsértés és rágalmazás miatt indított magánvádas eljárást Puzsért ellen 2020 őszén. A per egy Youtube-videó miatt robbant ki, amiben a kritikus bűnözőnek nevezte a celebet, akinek azóta egy komolyabb ügyben is bíróságra kell járnia.

Nem hagyta szó nélkül

Természetesen Puzsér nem hagyta szó nélkül Berki büntetőfékezéses ügyét sem és egy újabb írást szentelt az oldalán a médiacelebnek. „Bánom, amit Berki Krisztiánról írtam és mondtam: látva, hogy ez a kokainban pácolt közbűnöző miként veszélyezteti pusztán brahiból mások biztonságát, ma már belátom, hogy éveken át milyen indokolatlanul finoman fogalmaztam vele kapcsolatban. –fogalmazott Puzsér.

Tibi atya sem úszta meg

2020 elején perelte be Tibi atyát Kulcsár Edina és a párja Csuti, amiért egy írásban kritizálta és különböző jelzőkkel illette a sztárpárt, akik még a meg sem született gyerekükkel már termékeket hirdettek. Elsőfokon a Kulcsárék nyertek, mert a bíróság szerint nem minősülnek közszereplőnek, erről az atyának is meg volt a véleménye: A bíróság ma első fokon egy év próbaidőre bocsátotta ministránsomat, mert a bírói állásfoglalás szerint az összesen 827 ezer Instagram-követővel rendelkező Kulcsár Edina és Kulcsárné Csuti nem közszereplők, ezért a kritikát sem kötelesek tűrni”  -írta a Facebook oldalán.

A szólásszabadság a tét

Tibi atya szerint a szólásszabadság a tét és nem fogja hagyni hogy a szponzori pénzekkel kitömött mintacsalád az erős kritika elől a magánélet védelme mögé bújhasson. Csuti természetesen elégedett volt az elsőfokú ítélettel és örül neki, hogy győzött az igazság.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelet kép: Baukó Éva és Alekosz