Nem sokon múlt a tragédia: kigyulladt egy menetrend szerint közlekedő busz csütörtökön Veszprém térségében. A sofőr lélekjelenlétén múlt hogy mindenki időben elhagyhatta a járművet.

Kigyulladt a menetrend szerinti járat

Melegük lett az utasoknak néhány pillanat alatt: szerdán kigyulladt egy menetrend szerint közlekedő busz a 73-as főút 12-es kilométerénél, Veszprém térségében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A hátsó része kezdett füstölni

Balatonfüredről Veszprémbe tartott egy autóbusz csütörtök délután, amikor menet közben a hátsó része füstölni kezdett, majd kigyulladt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Senki nem sérült meg

A jármű Szabadságpusztánál egy buszmegállóban megállt, az utasok időben le tudtak szállni, senki nem sérült meg.

Két vízsugárral oltottak

A veszprémi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. A járat utasait egy másik autóbusz továbbszállította. A munkálatok idején a forgalom fél útpályán haladt – számolt be a katasztrófavédelem. 

Még vizsgálják a tűz okát

Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség

A veszprémi lánglovagok segítettek a bajban

Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség

Lángba borult járat

A Kékvillogó.hu írt arról a közelmúltban, hogy lángba borult egy busz a Nyírségben. A sofőr egy utassal tartózkodott a járaton, időben le tudtak szállni.

Félre kellett állnia

Baktalórántházáról Nyírkércs irányába tartott az a busz, amelynek út közben kellett félreállnia szombaton. A sofőr a füstölő műszerfalra lett figyelmes, rögtön meg is állította a járatot, ám hat perccel ezután mégis elborították a lángok a buszt.

Két vízsugárral fékezték meg a tüzet

Információink szerint a baktalórántházi tűzoltók azonnal indultak a helyszínre, ahol két vízsugárral sikerült megfékezniük a tüzet. A járaton a sofőrön kívül mindössze egy utas volt, mikor a lángok felütötték a fejüket, de időben leszálltak, így senki sem sérült meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a kigyulladt járat. Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség