Augusztus 18-án, kedden indult haza Németországból, beült az autóba Ausztriából még hazatelefonált, hogy úton van, de nem érkezett meg. Azóta semmit sem tudnak róla. Testvére a Kékfény.com segítségét kérte.

FRISSÍTÉS: Gyula testvére a KEKFENY.com-nak azt nyilatkozta, hogy hétfőn épségben megtalálták a férfit. Mindenkinek nagyon köszönik a segítséget.

A Somogy megyei Marcaliban élő Illés Gyula Németországban dolgozik, onnét indult haza augusztus 18-án kedden.

Egy Opel Combot vezetett, a rendszáma MJA 156. Már rég haza kellett volna érnie Somogy megyébe, de nem adott magáról életjelet.

Gyula testvére, Viktória azt mondta a Kékfény.com hírportálnak, hogy az ismert, utolsó tartózkodási helye ahol még beszéltek vele Ausztria volt, azon belül az alábbi térképen megjelölt Salzburg.

„Onnan telefonált haza kedden este azóta nem adott jelet magáról. Egy kétszemelyes puttonyos autóval volt ő volt a sofőr volt vele egy srác is de őt az ő családja keresteti” – írta nekünk Gyula testvére.

A fiatalember különös ismertetőjele az arcán lévő tetoválás. Azt kérik, ha valaki tud róla valamit, az itt megtalálható elérhetőségek valamelyikén hívja a rendőrséget.

Kiemelt kép: Az eltűnt fiatalember fotója – Forrás: police.hu