Két apa és fiaik haltak meg a szombat délelőtti, gyomaendrődi tragikus autóbalesetben. Ahogy már beszámoltunk róla, a személygépkocsi letért az útról és fának csapódott, teteje leszakadt, a négy utas egyike kiesett a kocsiból. A helyiek szerint sokan haladnak a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel ezen az útszakaszon.

Befejezték a helyszínelést

A rendőrség befejezte a helyszínelést Gyomaendrőd külterületén, ahol szombaton délelőtt letért az útról és fának csapódott egy személyautó – írta a police.hu.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Négyen haltak meg

A balesetben a jármű vezetője és három utasa olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az egyik utas kiesett a kocsiból

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a jármű teteje leszakadt, a négy utas egyike kiesett a kocsiból.

Mindenki segíteni próbált

A gyomaendrődi önkormányzati tűzoltók feszítővágóval kezdték meg a műszaki mentési munkálatokat. A békéscsabai mentésirányítás azonnal a helyszínre riasztott két mentőgépkocsit, egy esetkocsit és egy mentőhelikoptert is, de segíteni sajnos már nem tudtak.

Két apa és két fiú az áldozat

Időközben kiderült, hogy egy debreceni apa és fia, illetve egy létavértesi apa és fia utazott abban az autóban, amely szerencsétlenül járt.

Leszakadt az autó teteje

Fotó: police.hu

Szétszóródtak az autó alkatrészei

Fotó: police.hu

Részvétnyilvánítók a világhálón

A baleset híre gyorsan elterjedt Gyomaendrőd környékén. Az internetet a nap folyamán elárasztották a részvétnyilvánító hozzászólások.

Sokan száguldanak azon az úton

A helyiek szerint az érintett útszakaszon sokan haladnak a megengedettnél nagyobb sebességgel, ami már korábban is többször vezetett tragédiához.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tragédia történt Gyomaendrőd közelében. Fotó: police.hu