A szolnoki rendőrök vetettek véget a különélő férj ámokfutásának, aki volt párját késsel fenyegette meg. Most őrizetben várja a bíróság döntését.

Eljárás indult

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett miatt folytat eljárást egy szolnoki férfi ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Késsel támadt rá a plázában

A gyanú szerint az 56 éves férfi 2022. augusztus 11-én 11 óra körül az egyik szolnoki bevásárló központban odament a tőle különélő feleségéhez és annak barátjához, majd egy tíz centiméter pengehosszúságú kést vett elő.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Letépte a nő pólóját

Forrás: police.hu

Magához tagadta a nőt

A férfi a sértett karját megragadta és felszólította, hogy haza kell mennie vele. A nő félelmében – a fenyegetés hatására – volt párjával ment.

Levágta a haját

A lakásba belépve a férfi egy ollóval levágta a sértett haját és pólóját, majd a kést az asszony torkához szorította és közölte, megtiltja, hogy az új párjával kapcsolatot tartson.

Balta is előkerült

Szavainak egy balta elővételével adott nyomatékot.

A balta

Forrás: police.hu

Azonnal elfogták

A férfi dühöngésének a kiérkező rendőrök vetettek véget. Az szolnoki egyenruhások a feltételezett elkövetőt előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Letartóztathatják

A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről döntött és előterjesztést tett a letartóztatásra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: rendőrségi fotó – Forrás: police.hu