A temetés meghökkentő komorságban zajlott az érdi temetőben szerdán. A hozzátartozói és szülei keserves zokogásban törtek ki, miközben a Fradihimnusz szólt az emeletről kizuhant fiatal focista temetésén: több százan búcsúztak Ricsitől

A tragédia Budapesten történt egy házibuliban. A mentők még újra tudták éleszteni a diákot, válságos állapotban vitték be a János kórházba, ahol másnap reggel pár percre beengedték hozzá a szülőket.

Ricsinek a nyaka, a gerince is eltört, emiatt csak a kórházba kerülése után két nappal tudták elvégezni rajta a CT-vizsgálatot. Az orvosok utána mondták el, hogy a fiam menthetetlen, nincs olyan idegsebészeti eljárás, amivel az agyát működésre bírhatnák.

Ez azt jelenti, hogy a kisfiam tényleg menthetetlen, bármelyik percben meghalhat, de úgy gondolom, pár napig még nem kapcsolják le őt a gépről. Amikor elbúcsúztam tőle, olyan volt, mintha aludna – mondta akkor a szomorú édesapa.

Kizuhantak

A temetés

Szerda délután örök nyugalomra helyezték Érd város temetőjében. Családtagok, barátok, csapatattársak gyűltek össze, több százan búcsúztatták az egykori focistát.

A fiatal Fradi-rajongó volt, urnáját egy zöld-fehér labda díszítette. Végső nyugalomra helyezésekor a Fradi-himnusz szólt, sőt a Fradicipőjét is eltemették vele – írja a Blikk.

Feldolgozhatatlan, hogy elvesztettem az egyik legjobb barátomat. Rendkívül jó ember volt, becsületes és remek futballista. Sosem fogom elfelejteni– nyilatkozta Ricsi barátja, Adrián a Borsnak.

A család a koronavírusra való tekintettel arra kérte a gyászoló tömeget, hogy egy szál virággal érkezzenek és mellőzzék a személyes részvétnyilvánítást is. A temetés meghökkentő komorságban zajlott, hozzátartozói és szülei hatalmas, keserves zokogásban törtek ki.

Önmagát is okolja az ablakból kizuhant érdi fiú gyászoló édesapja

A kórház intenzív osztályán fekvő 17 éves focista édesapja sírva búcsúzott el a fiától. Azt mondta, hogy….A teljes cikkünk ide kattintva olvasható el.

Kiemelt kép: illusztráció