A Facebookon kért segítséget annak a 34 éves nőnek a férje, aki a napokban ugrott ki az egyik békásmegyei toronyház 14. emeletéről. Viki egy egyéves kisfiú édesanyja, senki sem érti, hogy miért vetett véget az életének.

Kizuhant egy ember a 14. emeletről

Amint arról korábban beszámoltunk, a 14. emeletről zuhant a mélybe egy ember Budapesten, a 3. kerületében. A baleset a Madzsar József utcában kedden délelőtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudták megmenteni az életét

A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett. A járókelők azonnal értesítették a mentőket, de az életét már nem lehetett megmenteni. Az áldozat egy 34 éves nő, aki nem abban a házban lakott, ahol a tragédia történt.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megszólalt a férj

A történtek után a nő férje az egyik békásmegyeri lakossági csoportba írt egy segítségkérő posztot. „Az én feleségem ugrott le tegnap az egyik épületről reggel. Keresem azt a szemtanút, aki utoljára látta és próbált segíteni neki” – írta a fotósként dolgozó férfi.

Öngyilkos akart lenne

Senki sem tudja, senki sem érti, miért választotta a halált az élet helyett. Az egyéves kisfiú édesanyja nem ott lakott, ahol véget vetett az életének, így teljesen egyértelmű, hogy öngyilkossági szándékkal ment a 14 emeletes toronyház legfelső szintjére.

Megszólalt egy lakó

A tragédia után megszólalt az egyik házban lakó férfi. Hajdú Péter a 8. emeleten lakik, éppen az erkélyen tartózkodott, amikor Viki leugrott a ház felső szintjéről.

Látta a zuhanó testet

„Láttam a zuhanó testet, de hirtelen fel sem fogtam, mi történt. Azt hittem, hogy csak valaki ledobott egy csomagot. Aztán megpillantottam a szerencsétlen embert kiterülve, a kitárt végtagjaival. A hölgy pedig nem mozgott” – mondta a férfi.

A járókelők hívtak mentőt

Miután földbe csapódott a 34 éves nő, a járókelők hívtak hozzá mentőt, de az életét már nem tudták megmenteni.

Vizsgálatot indított a rendőrség

A rendőrség az idegenkezűséget kizárta, közigazgatási eljárásban vizsgálja az esetet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció