Kerékpározva molesztál nőket egy férfi a Pest megyei Ócsán. A rendőrség most a lakosság segítségét kéri a férfi megtalálásban, akiről kamerafelvétel is készült.

Szeméremsértés

A Dabasi Rendőrkapitányság a szeméremsértés vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megmarkolta egy futó nő fenekét

A felvételeken látható férfi 2021. október 24-én 9 óra 30 perc körül Ócsa, Kossuth Lajos utcában egy gyalogos nőt akart megfogdosni, majd 10 óra 50 perc és 11 óra között Ócsa, Kölcsey utcában megmarkolta egy arra futó nő fenekét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Személyleírása

Az elkövetéskor kerékpárral közlekedő férfi 30 év körüli, 170 cm magas, átlagos testalkatú, vékony, hosszúkás arcú. Az elkövetéskor sötét kapucnis pulóvert/kabátot, valamint sötét nadrágot viselt. A kerékpár rozsdás, szürkés színű női vázas, egy rozsdás hátsó kosárral felszerelt kerékpár, írja a police.hu.

Ő az!

Fotó: police.hu

Ezt kéri a rendőrség

A Dabasi Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek a felvételeken látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Egy másik fotó is készült róla:

Fotó: police.hu

Kiemelt kép: police.hu