Halálos ágyán kérte meg barátja annak a fiatal rendőrnőnek a kezét, akinek járműve Kecel és Soltvadkert között fának csapódott. A 20 éves Niki még napokig küzdött az életéért a kecskeméti kórházban. Vasárnap azonban meghalt.

Fának csapódott

Amint arról a Kékvillogo.hu is beszámolt, meghalt az a fiatal rendőrnő, aki múlt héten az 54-es főúton balesetet szenvedett. Nikolett egy kisbusszal közlekedett, amikor fékezés nélkül egy fának csapódott Kecel és Soltvadkert között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba

A 20 éves nőt mentők életveszélyes sérülésekkel a kecskeméti kórházba szállították. A baleset után bő egy napig még élt a remény, hogy túléli a borzalmas ütközést, vasárnap azonban örökre lehunyta a szemét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A kórházban kérte meg kezét a szerelme

A lány élete talán legboldogabb időszakát élte a baleset előtt. Barátjával, Péterrel imádták egymást, fiatal koruk ellenére nagyon komolyan vették a kapcsolatukat. Szerelme Niki halálos ágyánál megkérte a lány kezét.

Kislány kora óta rendőr akart lenni

Kislány korától élete legnagyobb vágya volt, hogy a hazáját szolgálja és rendőr lehessen. Nikolett nemrégiben hivatalosan is viselte az egyenruhát. Ám a boldogsága nem tarthatott sokáig, június 30-án, szolgálatba menet érte a baleset.

A család kisbuszával balesetezett

„A kislányom hatéves korában kitalálta, hogy rendőr akar lenni, és azóta ettől nem tágított. Földöntúli boldogság volt neki és nekünk is, amikor ez sikerült. Nem a saját kocsijával, hanem a családi kisbusszal volt, amikor a baleset érte. Képtelen vagyok felfogni, hogy nincs többé. Nekem ő a mindenséget jelentette” – mondta Niki édesanyja a Blikknek.

Szolgálatba menet érte a baleset

Niki haláláig a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltségen szolgált. A tragédia előtt is a munkahelyére tartott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elaludhatott a volánnál

„Egyszerűen nem értem, mi történhetett, hogy fékezés nélkül csapódott a fának. Nagyon jól és óvatosan vezetett, soha nem vagánykodott a volánnál. Talán a kora reggel miatt fáradt volt és egy pillanatra elaludt. Ez csak egy tipp, biztosat nem tudok. Kecelen most mindenki őt gyászolja, nagyon szerettük, ellensége talán soha nem is volt” – mondta a lány egyik ismerőse.

A Tények riportját a tragikus esetről itt nézheted meg

Kiemelt kép: a baleset helyszíne – Forrás: TV2