Szívszorító üzenetekkel búcsúznak barátai és kollégái attól a fiatal keceli rendőrnőtől, aki még június 30-án, a kora reggeli órákban szenvedett súlyos közlekedési balesetet az 54-es főúton, amikor szolgálatba tartott. Niki vasárnap halt meg a kórházban.

Soltvadkertnél történt a baleset

Baleset történt június 30-án Kecel és Soltvadkert között vezető 54-es főúton, múlt hét szerdán. Akkor azonban csak annyit lehetett tudni, hogy egy fiatal nő vezette a Kecel felől érkező járművet, amikor a két település között félúton tisztázatlan okok miatt, fékezés nélkül letért az útról és a jobb oldali árokba hajtott, ahol egy fának csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A sofőr súlyosan megsérült

A balesethez a keceli önkéntes és a kiskőrösi hivatásos tűzoltókat riasztották, ők szabadították ki a sofőrt a roncsból és átadták a mentőknek, akik súlyos sérülésekkel szállították a kecskeméti kórház traumatológiai osztályára.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy rendőrnő az áldozat

Vasárnap éjjel a Zsaruellátó oldaláról derült ki, hogy egy rendőrnő vezette az autót, aki a kórházban elhunyt. A baon.hu azt írja, a fiatal keceli rendőrnő élete álma volt, hogy rendőrként szolgálhasson.  a tragédia napján is éppen a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltségre szolgálatba tartott.

Kolléganői vártak rá

Nikolett nem a saját autójával, hanem a család gépkocsijával indult szolgálatba, mert az autója szervizben volt. Máskor kolléganőit összegyűjtve együtt mentek dolgozni Kelebiára, most hiába várták.

Gyászol a rendőrség

A tragédia kapcsán Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata ezt írta:  „Az 54-es főúton 2021. június 30-án egy civil gépjárművel balesetet szenvedett egy Bács-Kiskun megyében dolgozó rendőr, aki vasárnap életét vesztette a kórházban. A baleset körülményeit vizsgáljuk. A rendőrség megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.”

Barátnője is búcsúzik

„Kedves Niki! Nehéz most megszólalni. Örülök, hogy megismerhettelek. Mindig vidám, vicces, életrevaló lányka voltál. Nem ez érdemelted meg. Emlékszem, mikor együtt megkezdtük a sulit, már akkor tudtam, hogy elválaszthatatlan barátság kezdődik” – írja egyik barátja a Zsaruellátó Facebook oldalán.

„Éjszakákat sírtunk”

Majd így folytatja a bejegyzést: „Szorítottunk érted, éjszakákat sírtunk át, próbáltam másra koncentrálni szolgálat teljesítés során, még ott is kitört belőlem a sírás. Hiányzol. Remélem Találkozunk még! Mától Te vagy a Mi Őrangyalunk! Barátnőid”

Búcsúzik a kolléga

„Tizenhárom éve viselem az egyenruhát, volt sok tragédia és volt sok szép is! De neked pici lány csak annyit mondok! Köszönöm a szolgálatod!!!!! Vigyázz mostantól fentről ránk!” – írta az áldozat kollégája a Facebookon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a tragédia

Kiemelt kép: Nikolett, az baleset áldozata – Forrás: Facebook/Zsaruellátó