Újabb halálos baleset! Ezúttal az M4-es autóutat az M0-ssal összekötő útszakaszon, Üllőnél történt tragédia. A karambolban egy 64 éves férfi vesztette életét.

Utolérték egymást

A rendőrség tájékoztatása szerint három magyar honosságú kamion, utoléréssel ütközött 2023. szeptember 7-én délelőtt az M4 autót M0 felé vezető összekötő szakaszán.  A belestben az utolsó szerelvény sofőrje, egy 64 éves férfi a helyszínen meghalt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rendőrök a helyszínen

A hatóság közölte, a rendőrök megkezdték a helyszíni szemlét és a baleset körülményeinek vizsgálatát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Baleset az M3-ason

A Mogyoród térségben történt balesetben többen megsérültek. A police.hu közlése szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalának 23-as kilométerszelvényében 2023. szeptember 7-én reggel egy kisbusz ezidáig ismeretlen okból letért az úrtól, átszakította a szalagkorlátot és árokba hajtott.

Kórházba vitték őket

A járműben heten utaztak, a sofőrön kívül mindenki megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Budapesten több karambol is volt

Motorkerékpárossal ütközött össze egy gépkocsi Budapest 11. kerületében, az Irinyi József utcában. A balesethez műszaki mentés céljából a főváros hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik a társhatóságokkal közösen dolgoztak a helyszínen. Az eset akadályozta a villamosforgalmat az érintett útszakaszon, közölte a Katasztófavédelem. A szervezet arról is beszámolt, hogy a 18. kerületben, a Szálfa utca és a Lőrinci út kereszteződésében letér az úttestről egy kocsi, majd fának csapódott.

Vecsésnél is baleset történt

Balesetet szenvedett egy billencses teherautó az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 36-os kilométernél, Vecsés térségében. A gépkocsi vezetője beszorult, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki, adta hírül szintén a Katasztrófavédelem.

Tragédia Dánszentmiklóson

Amint azt a Kékvillogó is megírta a hatóság közlése szerint egy 26 éves pilisi férfi közlekedett tehergépkocsijával 2023. szeptember 6-án késő este a Nyáregyházi úton, amikor feltehetően figyelmetlenségéből adódóan ráhajtott egy, a pályatesten előtte álló szerelvény nyitott rámpájára.

Egy ember meghalt

A baleset következtében a rakfelületen lévő munkagépnek ütközött, miközben a félpótkocsin tartózkodó két embert elütötte. Egy 49 éves férfi a helyszínen meghalt, egy 23 éves férfit a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Kiemelt kép: Illusztráció