Betonoszlopot és közlekedési táblákat tarolt le az ittas sofőr, majd egy ház falának csapódott a csütörtök éjszaka a Győr melletti Gönyűn. A tatabányai férfinak jogosítványa sem volt. A házban több százezer forintos kárt okozott. A sofőr könnyű sérüléssel megúszta a balesetet.

Komárom felé tartott

Az eset kapcsán a police.hu azt írta, Gönyün, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, Győrszentiván felől Komárom irányába közlekedett személygépkocsijával egy tatabányai férfi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Megsérült a sofőr

Haladása során – feltehetően ittassága miatt, a járműve sebességét nem az időjárási- és útviszonyoknak megfelelően választotta meg – a főúton megcsúszott, és egy közúti jelzőtáblának ütközött, ahonnét tovább sodródva egy ingatlan falának, majd betonkerítésének csapódott, amelyekben jelentős kárt okozott. A balesetben a sofőr megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Ittas volt

A rendőrség oldalán továbbá azt írták, hogy A rendőrök a tatabányai férfivel szemben alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely pozitív eredményt mutatott.

Helyszíni felvétel:

Fotó: police.hu

Megszólalt az egyik ott lakó

Az esetről az RTL Híradójában is beszámoltak, a riportban az egyik ott lakó szólalt meg, aki elmondta: már csak a balesetnek a romjaira érkeztek meg. A kocsi anyósülés felőli oldala teljesen összetört, hatalmas szerencse, hogy a sofőr csak egyedül ült a járműben.

Ezt mondja a ház tulaja

A ház tulajodonosa is megszólalt, amibe becsapódott a kocsi, a férfi elmondta a túloldalon éppen nem aludt senki, ők maguk a hatalmas puffanásra riadtak fel. Továbbá hozzátette: sok százezer forintos kár keletkezett az ingatlanban. Mint mondta a vízaknát, illetve a kerítést újra kell építenie, illetve a ház fala is felújításra szorul az eset után. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

A riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: police.hu