A Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársai az állampolgárok segítségét kérik.

Ismeretlen férfi holttest

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat egy ismeretlen férfi holttest személyazonosságának megállapítása miatt.

FRISS!

Videón a rajtaütés: így kapták el a zsaruk az ózdi dílereket

Elgázolta a vonat

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. november 14-én délután Tápiógyörgye előtt a nyílt vasúti pályán a férfit a vonat elgázolta, minek következtében a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Ezt viselte

Kb. 55-70 év közötti

Az elhunyt becsült életkora 55-70 év közötti, bajuszos, szeme kék, haja homlokánál kopaszodott.

Ha bárki bármit tud

A Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a személyleírás, vagy a fényképen látható ruházatok alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, az jelentkezzen a Nagykátai Rendőrkapitányságon a 2760 Nagykáta, Szabadság tér 17. szám alatt, vagy hívja a Nagykátai Rendőrkapitányságot a +36/29/440-008 telefonszámon, írjon e-mailt a [email protected], vagy tegyen bejelentést a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Máskor is találtak már ismeretlen holttestet

A KékVillogó portálon is beszámoltunk arról az esetről, ami még októberben történt, amikor is egy ismeretlen férfi holttestére bukkantak a Dunában.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Forró palacsinta sütővel verte meg a férjét ez a nő – Ez volt a férfi bűne

Semmilyen azonosítására alkalmas irat nem volt nála

Egy ismeretlen férfi holttestet találtak a rendőrök múlt hétfőn a Duna, dunaújvárosi szakaszán. Az elhunytnál semmilyen azonosítására alkalmas irat nem volt, ezért a lakosság segítségét kérik a dunaújvárosi egyenruhások az azonosításához.

Kiemelt kép: Illusztráció