A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság járőrei még a dohányboltban elfogták a bűnelkövetőt. A nyomozók kezdeményezik letartóztatását.

Egy dohányboltot raboltak ki

Tegnap este egy férfi telefonált be a rendőrségre, és elmondta, hogy az egyik kiskunfélegyházi dohányboltot éppen kirabolják. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el      

FRISS!

“Ennek a szörnyűségnek nem szabadott volna megtörténnie” – Megszólalt Vujity Tvrtko a buszba zárt 4 éves kislány tragédiájáról

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megfenyegette az ott dolgozó nőt

Kiderült, hogy egy 57 éves helyi lakos röviddel a bejelentést megelőzően bement az üzletbe, megfenyegette az ott dolgozó középkorú nőt, és a bevétel átadására szólította fel. Az asszony megijedt, de volt annyi lélekjelenléte, hogy kiszaladt a boltból.

Beszorította a rablót

A bejárati ajtót becsukta és a kilincset tartva beszorította a rablót a boltba. Ezt vette észre egy férfi, aki pár perccel korábban távozott az üzletből. A nő segítségére sietett, értesítette a rendőrséget, és a járőrök kiérkezéséig a helyszínen maradt.

Jöttek a rendőrök

Az egyenruhások elfogták a dohánybolti rablót, akit nem zavart a bezártság: a rendőrökre várva biztos, ami biztos, kifosztotta a kasszát.

80 ezres zsákmány

A közel 80.000 forint készpénz a ruházatából előkerült, azt a károsult visszakapta, számolt be róla közleményében a rendőrség.

Ez is érdekelhet:

Ilyenek lesznek az új magyar rendszámok, könnyen felismered majd a rendőrségi autókat

Őrizetbe vették

A rendőrök a rablás bűntettével gyanúsítható bűnelkövetőt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el      

Kiemelt kép: Illusztráció