Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta meghalt az a 4 éves kislány, akit egész napra bezárt a buszsofőr a tűző napon álló járműbe.

Inez életéért sokáig küzdöttek

Mint arról portálunk is beszámolt a 4 éves Inezt a buszsofőr zárta be a járműbe, ahol aztán közel 8 órán át tartózkotott. A buszban csaknem 50 fok volt, a kislányra már eszméletlen állapotban találtak rá, az életéért sokáig küzdöttek, ám a család megerősítette, Inez szervezete sajnos feladta a harcot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el      

Mentőhelikopterrel vitték kórházba

Ha a kislány meg is próbált segítségért kiabálni, azt senki nem hallotta. A fatális hiba csak akkor derült ki, amikor T. István buszvezető délután a kisbuszhoz ment. Azonnal értesítették a mentőket, akik sokáig küzdöttek a kislányért, akit helikopterrel szállítottak a debreceni kórházba.

Egy órát küzdöttek érte

A mentők legalább egy órát küzdöttek azért, hogy a kiszáradt, magatehetetlen kislány állapotát stabilizálják. „A mentők helyszíni ellátás után egy négyéves kislányt szállítottak életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel kórházba.” – írta az eset után az OMSZ.

Lélegeztetőgépen tartották

A gyereket lélegeztetőgépen tartották, az orvosok napok óta folyamatosan küzdettek az életéért. Szülei sírva beszéltek arról, hogy a család folyamatosan imádkozik érte.

Több kérdés felmerül

“A szívünk szakad meg érte. Nem tudjuk felfogni, miért nem vette észre senki, hogy nincs óvodában, egyáltalán miért nem nézték át a buszt, mielőtt bezárták?” – nyilatkozta a szörnyű eset után a kislány édesanyja.

Nyomozás indult

 „A Karcagi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt hivatalból indított eljárást. Az esemény körülményeinek értékelését követően a nyomozók egy 56 éves kunhegyesi lakost gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség egyéb információt nem ad” – írta korábban a rendőrség.

Megszólalt Vujity Tvrtko

A szörnyű tragédia kapcsán most a közösségi oldalán szólalt meg Vujity Tvrtko, aki azt írta: “El sem tudom képzelni, min mehetett keresztül, ahogy azt sem, hogy mit érez most a családja. Ennek a szörnyűségnek nem szabadott volna megtörténnie; soha és semmilyen körülmények között! Isten nyugosztalja a kis Inezt, édesapaként mélyen együttérzek a szüleivel, szeretteivel. Őszinte részvétem.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el      

Itt a teljesz poszt:

🖤Meghalt az autóbuszban felejtett, oda bezárt négyéves óvodás kislány. El sem tudom képzelni, min mehetett keresztül,…

Posted by Vujity Tvrtko on Friday, June 10, 2022

Kiemelt kép: Vujity Tvrtko – Forrás: ATV