Elütött egy mentőst és egy rendőrt egy ittas férfi Ózdon. Mind a ketten megsérültek. A férfi annyira részeg volt, hogy nem lehetett vele kommunikálni.

Dolgoztak, amikor elütötték őket

A mentők Ózdon éppen egy sérültet láttak el az út szélén, amikor a 62 éves férfi nem tartott kellő oldaltávolságot, és  parkoló mentőautónak ütközött. A férfi elsodorta az egyik mentőápolót és egy rendőrt; a balesetben mindketten megsérültek.

Beszélni sem tudott

A sofőr ivott, sőt, ahogy a rendőrök fogalmaztak: “a férfival ittasága miatt nem lehetett kommunikálni”. Eljárást indítottak ellene. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elájult a megütött biciklista

Egy autós megütött egy kerékpárost Iregszemcsén, aki eszméletét is vesztette. A rendőrök szerint a 42 éves férfi és a 82 éves kerékpáros egy korábbi közlekedési szituáció miatt szólalkozott össze.

Előtte leszorította

Az autós sérelmezte az idős férfi által mondottakat, ezért a biciklis után ment kocsijával, majd őt leszorította az útról.

Bepipult

Ezt követően tovább vitatkoztak, és az autó vezetője – elmondása szerint – hirtelen felindulásból arcon ütötte a kerékpárost, aki elvesztette az eszméletét, őt pénteken a mentők  kórházba is szállították.

Somogyban is sok volt a részeg sofőr

Az elmúlt hétvégén négy esetben intézkedtek a Somogy megyei rendőrök ittas járművezetővel szemben. Az egyik esetnél baleset is történt.

Irány az árok

Tab belterületén kisteherautójával közlekedett egy férfi, amikor elvesztette uralmát járműve felett, először az útpadkára, majd egy jelzőtáblát kidöntve az árokba hajtott. Ittas volt.

Így állt meg

A rendőrség felvétele

Megúszta

A baleset következtében a járművezető nem sérült meg, de az autóban anyagi kár keletkezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Címlapfotó: a rendőrség felvétele.