Csütörtökön dél körül Káposztásmegyeren, a Külső Szilágyi úton befelé, a Fóti út felé közlekedett egy középkorú férfi a képeken látható Peugeot 307 kabrióval. A belső sávban haladt, amikor neki jobbról, a Galopp utcából hirtelen eléhajtott egy hibrid Mitsubishi Outlander, melynek figyelmetlen autó sofőrje nem vette észre a közeledő Peugeot-t.

Ütköztek

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítójának közlése szerint a két jármű nagy csattanással egymásnak ütközött, a Peugeot a karambol hatására átsodródott a szembejövő oldalra, szerencsére ott senkivel sem ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem volt bekötve

A Mitsubishi vezetője nem használta a biztonsági övét, de így sem sérült meg, a vétlen sofőr viszont be volt kötve mégis kórházba kellett szállítani, ám azt egyelőre még nem tudni, hogy könnyű vagy súlyos sérüléset szenvedett-e.

Helyszíni felvétel:

Levontatták a roncsokat

A két autóban a sofőrön kívül senki más nem tartózkodott, ők pedig ki tudtak szállni saját erejükből, így a fővárosi hivatásos tűzoltóknak csak áramtalanítani kellett a járműveket, illetve segítettek a műszaki mentésben, levontatták a roncsokat az út szélére.

Műszaki mentés

A helyszínelés és műszaki mentés idejére a Külső Szilágyi út kifelé vezető sávjait lezárta a Rendőrség, a forgalmat a befelé vezető oldalra terelték, közölte a tudósítónk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Ez is érdekelhet:

Munkahelyén akarta kioltani a dühös férj a válófélben lévő felesége életét – még a kórház folyosóján elfogták

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.